In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Ryhmät Ryhmät

Simpukat

on 3-5-vuotiaiden lasten ryhmä. Simpukoissa työskentelee lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Perusajatuksenamme on pienryhmissä tapahtuva yhteistoiminnallinen oppiminen. Jokaisella aikuisella on oma pienryhmänsä. Viisivuotiaille on viisivuotiskerho viikoittain. Työskentelymme on lapsilähtöistä ja projektiluontoista. Hyödynnämme toiminnassamme lähialueen tarjoamia erilaisia mahdollisuuksia, kuten metsiä ja puistoja.

Lumpeet

3-5-vuotiaiden ryhmä, jossa työskentelee kaksi lastentarhanopettajaa ja lastenhoitaja. Painopistealueitamme ovat leikki, liikunta ja luonto. Lähellä oleva luonto tarjoaa loistavan oppimisympäristön, jossa voimme lasten kanssa toteuttaa kaikkia painopistealueitamme. Aamupäivisin toimimme pienryhmissä. Viisivuotiaille on viisivuotiskerho viikoittain.

Kaislat

Kaislat on alle 3-vuotiaiden lasten ryhmä. Ryhmässä työskentelee yksi lastentarhanopettaja, kaksi lastenhoitajaa sekä ryhmäavustaja. Lapsentahtisuus, rauhallinen ja kiireetön ilmapiiri on meille tärkeitä asioita. lapsen leikille ja perushoitotilanteisiin käytämme paljon aikaa. Pienryhmätoiminta on tärkeä osa toimintaamme.

Ulpukat

Ulpukat on alle 3-vuotiaiden ryhmä, jossa on yksi lastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Pienryhmätoiminta ja leikki ovat painopistealueemme. Rauhallinen ja kiireetön ilmapiiri ovat ryhmällemme tärkeitä asioita.

Pääskyt

Pääskyt on esiopetusryhmä, joka toimii Kuivasjärven koulun puolella olevissa tiloissa. Ryhmässä on kaksi lastentarhanopettajaa, lastenhoitaja ja ryhmäavustaja. Pääskyt tekevät tiivistä yhteistyötä Kuivasjärven koulun kanssa. lapset syövät aamupalan, lounaan ja välipalan koulun ruokalassa. koulun jumppasalissa he voivat harrastaa niin liikuntaa kuin muitakin aktiviteetteja.