In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Toiminta-ajatus Toiminta-ajatus

Toiminnassamme on keskeistä yhteistoiminnallinen oppiminen, leikki, liikunta ja luonto.

Toivomme lapsesi saavan päiväkodistamme muistoja ja kokemuksia, joiden avulla hänestä kasvaa itseensä luottava, tulevaisuuteen ja omiin kykyihinsä positiivisesti suhtautuva, toiset huomioon ottava ihminen. Ajattelemme lapsuutta arvokkaana aikana, jota meidän tulee tukea ja vaalia.

Jotta lapsesi viihtyisi paremmin ja tuntisi olonsa turvalliseksi, päiväkodissamme toimitaan pienryhmissä mahdollisimman paljon.

Kiitos ja anteeksi


Kiitos ja anteeksi!
Kiitos sanotaan,
kun olet syönyt
Anteeksi vaan,
jos toista oot lyönyt
Jos jotain annat,
sano ole hyvä,
toiselta palkaksi
kumarrus syvä

Hei kiitos ja anteeksi 

tai ole hyvä
tärkeitä sanoja 
niin oot menestyvä

Hei kiitos ja anteeksi pyytää saamme
hyvän mielen silloin saamme
-Seppo Kuusikko-

 

Yhteistoiminnallinen oppiminen

Yhteistoiminnallinen oppiminen on lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna oppimista toisten avulla ja toisten kanssa vertaisryhmässä. Lapsille ei anneta valmista tietoa, vaan he etsivät sitä itse aktiivisesti. Päiväkodissa toimitaan yhteistoiminnallisissa pienryhmissä. Muita keskeisiä yhteistoiminnallisuuden piirteitä päiväkodissamme on lapsilähtöisyys ja projektityöskentely.

Vanhempaintoimikunta

Päiväkodissamme kokoontuu joka toinen kuukausi vireä vanhempaintoimikunta. Vanhemmat pääsevät sitä kautta tutustumaan ja vaikuttamaan päiväkodin toimintaa sekä tutustumaan toisiinsa. Jokaisen ryhmän eteisessä on ilmoitustaulu, jossa kokouksista ja tapahtumista saa tietoa. Leikki-illat syksyllä ja keväällä ovat erittäin suosittuja. 

Kotileikki Meidän tietokone