Ajankohtaista

< Takaisin

Kaijonharjun yhteisötilan avajaiset torstaina 7.10. Tervetuloa!

Tervetuloa viettämään Kaijonharjuun avattavan yhteisötilan avajaisia torstaina 7.10. kello 11-19! Alueen asukkaiden laaja-alaiseen käyttöön avautuvat tilat sijaitsevat entisen neuvolan paikalla osoitteessa Kalevalantie 5. Tilan tulevaa käyttöä suunnitellaan yhdessä asukkaiden kanssa. Avajaisissa on maksuton kahvitarjoilu.

Avajaisissa on mahdollista tutustua tilaan sekä Kaijonharjuun sijoittuviin kaavahankkeisiin. Lisäksi voit ehdottaa tilalle nimeä ja suunnitella yhdessä erilaisia toimintamahdollisuuksia. Ohjelmassa on kello 14.30-16.30 valokuvaaja Martu Väisäsen ohjaamaa valokuvausta lähiympäristössä sekä kello 17.00 alkaen Tapionrannan kaavahankkeeseen liittyvä tiedotus- ja keskustelutilaisuus.

Tila on toistaiseksi avoinna henkilökunnan toimesta tiistaisin kello 10-16 sekä keskiviikkoisin kello 12-18. Muina aikoina tilan voi varata käyttöön Kestävä Kaijonharju -verkkosivulta löytyvällä lomakkeella. Avajaiset ja yhteisötila ovat osa Ympäristöministeriön lähiöohjelmaan kuuluvaa Kestävä Kaijonharju -hanketta.

Jakolinkki