Ajankohtaista

< Takaisin

Lumotut sanat -festivaalilla tapahtumien superviikko

Työtaistelun vuoksi Valvesalin tapahtumat siirtyvät kulttuuritalo Valveen kahvilaan.

Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikoilla on käynnistynyt varsinainen tapahtumien superviikko, jonka tarjonnasta löytyy tapahtumia kaikenikäisille keskiviikon naamiaisjuhlasta sunnuntain äitienpäiväkonserttiin. Festivaaliviikon tapahtumat pystytään järjestämään kunta-alan työtaistelutilanteesta huolimatta. Ainoana muutoksena on, että Valvesaliin suunnitellut tapahtumat siirtyvät Valveen kahvila H2O Konstilaan.

Työtaistelun aikana 3.–9.5. Valveen lippumyymälä on suljettu, mutta lippuja voi hankkia tavalliseen tapaan Ticketmasterin kautta. Mikäli lippuja on jäljellä, niitä myydään myös ovelta puoli tuntia ennen tapahtumien alkua. Ovimyynnissä suositellaan korttimaksua.

Festivaalin kirjakauppa Kirjava on avoinna tapahtumissa! Myös siellä käy kätevimmin korttimaksu.

Lisätietoja tapahtumista ja festivaalin ohjelmisto kokonaisuudessaan www.lumotutsanat.fi

 

Tällä viikolla festivaalin ohjelmassa:

Värikkäät naamiaiset

ke 4.5. klo 18 (kesto n. 75 min), liput 7 €
Koko perheen naamiaisjuhlien kunniavieraaksi saapuu kirjailija Johanna Hulkko, musiikista vastaa lastenmusiikkiyhtye Pentti Punkin Syntymäpäivät. Esitysten jälkeen kahvila muuttuu elämystilaksi!

Kävelyretki kirjailija Johanna Hulkon seurassa Raksilassa

to 5.5. klo 18.30 (kesto n. 60 min), vapaa pääsy
Johanna Hulkko on syntyisin Oulun Raksilasta, minne sijoittuu myös hänen ja kuvittaja Sanna Pelliccionin saturomaani Seikkailijat Ruusu ja Säde. Kävelyretken aikana Johanna kuljettaa kuulijansa hänelle tärkeisiin paikkoihin sekä pohtii kirjoittamista ja kirjailijan työtä.

Lumottu ilta – Kirjallinen ilta nuorille ja aikuisille

pe 6.5. klo 18.30 (kesto n. 2 tuntia, sis. väliajan), liput 7 €
Esiintyjänä taidokas Peltokurki-duo, ja estradille nousevat myös Valveen sanataidekoulun omat nuoret. Illan huipentaa fantasia- ja säeromaaneistaan tunnetun kirjailija J. S. Meresmaan haastattelu.

J.S. Meresmaan ohjaama sanataidepaja 13–19-vuotiaille

la 7.5. klo 13–16, hinta 20 € (tapahtumaan on ilmoittautuminen)

Opastettu kierros Lue minut -näyttelyssä

su 8.5. klo 15 (kesto n. 45 min), vapaa pääsy

Liikkuvan Laulurepun äitienpäiväkonsertti

su 8.5. klo 16 (kesto noin 45 min), liput 9 €

 

Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikot on vuosittain järjestettävä moniviikkoinen lasten- ja nuortenkirjallisuuden sekä sanataiteen ympärille kietoutuva festivaali, johon liittyy kirjallisuuslähtöinen näyttely. Tapahtuman järjestää Oulun lastenkulttuurikeskus.

Jakolinkki