In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Päiväkotimme Päiväkotimme

Kuukkelin päiväkoti on Oulun kaupungin päiväkoti, joka on rakennettu 2006 Kaakkurin Kiviharjuun.

Päiväkotimme yhteyteen, samalle pihamaalle, avattiin elokuussa 2012 lisärakennus, joka sai kutsumanimekseen Pikkutikka. Päiväkodissamme on 8 kokopäivähoidon lapsiryhmää.  Lisäksi avoimessa varhaiskasvatuksessa toimii kahden ja kolmen kerran ryhmät  sekä perheryhmä.

Päiväkotimme varhaiskasvatuksen piirissä on noin 160 lasta ja kerhoryhmissä noin 50 lasta.

Eskareiden ruokasali

 

Kuukkelin päiväkodissa on kuuluisan modernistin, taiteilija Kari Cavenin taideteos nimeltään "Ihmeellinen luonto". Hän luo taiteensa kierrätysmateriaaleista. Ympäri rakennusta on erikokoisia teoksen osia, joihin on aseteltu muovisia ankkoja. 

Salimme on ilomme

Kuukkeli on liikuntapainotteinen päiväkoti. Erityinen ilonaiheemme on suuri piha-alue, joka käsittää leikkipihan, tekonurmikentän, oman pienen liikenneradan, pituushyppypaikan, luontokasvatukseen hyvin sopivan metsäisen piha-alueen sekä oman valaistun kuntopolun/hiihtoladun.

Metsämökki


Päiväkotimme pihan kulmaukseen rakennettiin soma punainen lisärakennus - Pikkutikka.


Olemme ylpeitä päiväkodistamme, toimintakulttuuristamme ja varhaiskasvatuksemme sisällöstä ja laadusta. Haluamme oppia uutta ja jatkuvasti kehittää toimintaamme. osallistumme erilaisiin varhaiskasvatuksen kehittämishankkeisiin, esim. Ilo kasvaa liikkuen - ohjelmaan. Metsämörri-toiminta on päiväkodissamme hyvin aktiivista.

Jotta voisimme kehittyä edelleen, kannustamme huoltajia aktiiviseen yhteistyöhön kaikissa lapsiin liittyvissä asioissa.