LAANILAN LUKIO – Luovuus, Osallisuus, Vastuullisuus, Empaattisuus

Kestävän kehityksen Unesco ASPnet- ja Vihreä lippu -kouluna meille tärkeitä asioita ovat kansainvälisyys ja kestävä elämäntapa. Tarjoamme myös englanninkielistä kansainvälisyyskasvatusta, kulttuuriluentoja ja yhteistyötä Svenska Privatskolanin kanssa. CertiLingua-laatumerkki kertoo koulumme kulttuurikasvatuksen korkeasta tasosta sekä kieli- ja kulttuuriopintojemme monipuolisuudesta. Olemme lukuvuosina 2016-19 mukana ”Leading Lights” Erasmus+ -projektissa seitsemän eurooppalaisen lukion kanssa.

Uusia opiskelijoitamme tuemme monin tavoin. Kaikille lukion aloittaville tarjotaan lukio-opintoihin perehtymisen kurssi ja sähköisen oppimisen ABCkurssi, jotka parantavat lukiovalmiuksia. Myös tukiopetusta saa tarvittaessa. Opiskeluhuolto eli hyvinvoinnin edistäminen ja vaaliminen on meille sydämen asia. Opiskelijoidemme tukena arjessa ovat muun muassa tuutoriopiskelijat ja opiskelijahuolto.

Laanilan lukiossa on tarjolla kaikissa oppiaineissa koulukohtaisia kursseja. Meillä voit opiskella mm. liikunnan erikoiskursseja, ihmisen biofysiikkaa ja -kemiaa, ilmaisutaitoa, sosiaalipsykologiaa, viittomakieltä, yrittäjyyttä ja kotitaloutta. Monipuoliseen kurssitarjontaamme voit tutustua kotisivuillamme. Koulumme oppilaskunta on innokas ja aikaansaava. Laanilan lukiossa opiskelijat ja opettajat kehittävät koulua yhdessä.

Tervetuloa mukaan Laanilan henkeen!

 

Opiskelijoidemme mielestä Laanilan lukiossa hyvää on 

  • viihtyisä ja kannustava ilmapiiri
  • mukavat, taitavat opettajat 
  • monipuolinen kurssitarjonta 
  • mahdollisuus olla oma itsensä 
  • että tyttöjä ja poikia on yhtä paljon 
  • herkullinen kouluruoka