In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Toiminta-ajatus Toiminta-ajatus

Avoin ja luottamuksellinen suhde vanhempiin on meille tärkeää. Kasvatuskumppanuus alkaa jokaisen perheen kanssa käytävästä aloituskeskustelusta, jossa vanhemmat saavat kertoa lapsestaan ja heille tärkeistä asioista. toiminta-ajatustamme ohjaa vahvasti omahoitajuus, leikki ja ympäristöarvot.

Omahoitajuus

Päiväkodissamme kaikille lapsille on nimetty omahoitaja. Omahoitaja sanoittaa lapsen tunteita, edistää vuorovaikutustaitojen kehittymistä ja helpottaa lapsen oloa päivän aikana. Jokaisen lapsen yksilölliset ja iänmukaiset tarpeet huomioidaan pysyvissä pienryhmissä. Myös lounasruokailu tapahtuu pienryhmien omissa huoneissa. Omahoitajuus toteutuu eri-ikäisillä lapsilla eri tavoin, mutta kaikille on tärkeää hyvä tutustuminen päivähoitoon.

Leikki

Lasten tekemisissä korostuvat liikkuminen, leikkiminen, muu omaehtoinen tutkiminen ja kokeileva toiminta. Panostamme siihen, että leikille on riittävästi aikaa ja tilaa päivittäisessä elämässä. Aikuiset rakentavat edellytykset leikille tarkoituksenmukaisilla tiloilla ja välineillä ja ohjaa leikkejä lasten tarpeiden mukaan.

 

Munakennoaskartelu