Avoin varhaiskasvatus Länsituuli

Avoin varhaiskasvatus tarjoaa ohjattua ja tavoitteellista toimintaa alle kouluikäisille kotihoidossa oleville lapsille. Ryhmässä lapset saavat tilaisuuden leikkiä toisten lasten kanssa ja harjoitella kaveritaitoja sekä osallistua monipuoliseen ohjattuun toimintaan.
 

Intiaanit - kahden kerran liikunnallinen kerho

Sisäänkäynti on ovesta B1

Liikunnallisen kerhon toiminta on tarkoitettu 2-5-vuotiaille vaipoista vapaille lapsille.  Käytössämme on hyvät ja monipuoliset tilat: sali, urheilukenttä ja suuri piha. Liikunnan lisäksi varaamme aikaa myös muulle toiminnalle esim. leikille ja laululle lasten toiveita kuunnellen. Tavoitteenamme on nähdä tyytyväisiä, toiminnasta ja liikunnasta nauttivia lapsia.

  • maanantaisin ja torstaisin klo 8.30-11.30


Keijut 

Sisäänkäynti ovesta B1

Kokoontuminen tiistaisin ja perjantaisin klo 8.30 - 11.30.

Pidämme tärkeänä

  • Leikkiä
  • Kiireettömyyttä
  • Kaveritaitojen harjoittelua yhdessä samanikäisten kanssa
  • Laadukasta varhaiskasvatusta
     

Kuva ryhmätilasta

 

Peter Panin Perhekerho 

Sisäänkäynti B1

Kokoontuminen keskiviikkoisin klo 9.00 - 12.00

Perhekerho kokoontuu kerran viikossa. Maksuttomat perhekerhot on tarkoitettu kotihoidossa oleville 0–5-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhekerhoissa tarjotaan lapsille leikkiseuraa ja monipuolista toimintaa arjen keskellä sekä vanhemmille mahdollisuus vertaistukeen toisten vanhempien kanssa. Toimintamallina on, että toiminta suunnitellaan yhdessä vanhempien kanssa ja heidän tarpeet huomioon ottaen. 

 

Länsituulen päiväkodissa ja Länsituulen avoimessa päiväkodissa on toiminnassa Vanhempaintoimikunta, jonne kaikki vanhemmat ovat tervetulleita.