Lasten kulttuurikaupunki Oulu

Tietoa meistä

Oulu lupaa lapsille! Oululaiset lastenkulttuurin tekijät – kaupungin kulttuurilaitokset, useat festivaalit ja kolmannen sektorin toimijat – lupaavat yhdessä, että Oulussa on tarjolla laadukasta lastenkulttuuria joka viikonloppu.

Lasten kulttuurikaupunki Oulu kokoaa verkossa ja Facebookissa kaupungin laajaa lastenkulttuuritarjontaa yhteisen merkin alle. Näiltä verkkosivuilta löytyy jokaviikonloppuisen tapahtumapoiminnan lisäksi vinkkejä oululaisista lastenkulttuurin käyntikohteista, toimijoista ja taiteen ja kulttuurin harrastusmahdollisuuksista. Kattavammin ajankohtaisista tapahtumia nostetaan esiin Lasten kulttuurikaupunki Oulun Facebook-sivullaTarjonnan kirjo on laaja mutta mukaan mahtuu – kanssamme ovat tervetulleilta ilmoittamaan kaikki lastenkulttuuria Oulussa tuottavat toimijat!

 

Palautelomake

Haluatko mukaan? Tai antaa meille palautetta, vinkkejä, lisää linkkejä? Ota yhteyttä Facebookissa tai tällä lomakkeella.

Palaute tai tiedustelu

Tällä lomakkeella voit ottaa yhteyttä Lasten kulttuurikaupunki Oulun koordinoijiin. Puuttuuko sivuilta jotain? Haluatko mukaan? Vinkkaa linkeistä, siisteistä jutuista, kysy tai kommentoi! Kiitos jo etukäteen.

Kenttä on pakollinen.

Jos haluat, että palaamme asiaan, jätäthän yhteystietosi. Kiitos.

Kenttä on pakollinen.

Oulu lupaa lapsille.