Ajankohtaista

< Takaisin

Koronan leviämisvaiheen rajoitukset liikuntapalveluissa

Oulun kaupungin sisäliikuntapaikat suljetaan 1.12.2020 alkaen Oulun siirryttyä koronavirusepidemian leviämisvaiheeseen. Sisäliikuntapaikat, kuten uimahallit, kuntosalit, liikuntahallit ja -keskukset, Ouluhalli ja jäähallit ovat suljettuina ainakin 6.1.2021 asti. Myös Tuiran uimalan pukeutumistilat suljetaan.

Liikuntapalveluiden kautta varattavia koulujen ja päiväkotien iltakäyttöä ei ole 1.12.2020–6.1.2021. Ohjatut ryhmät niin sisä- kuin ulkoliikunnassa jäävät tauolle. Mahdollisista asiakasmaksujen hyvityksistä tiedotetaan erikseen.

Ulkoliikuntapaikat auki

Ulkoliikuntapaikat, kuten urheilukeskukset, pidetään toistaiseksi auki. Kaikki ulkoliikuntapaikkoihin liittyvät pukuhuoneet suljetaan 2.12. alkaen ainakin 6.1. asti.

Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan. Liikuntapalvelut tiedottaa käytännöistä tarkemmin niitä urheiluseuroja, joita tämä koskee. Ottelutapahtumat suositellaan järjestettäväksi ilman yleisöä. Näiltä osin päätökset tekee aluehallintovirasto.

Yksityispuolelle samat suositukset

Oulun kaupungin johtoryhmä edellyttää myös yhdistysten ja urheiluseurojen keskeyttävän ryhmäharrastustoiminnat sekä lapsilta että aikuisilta.  Lisäksi johtoryhmä suosittelee vahvasti yksityisten toimijoiden sulkevan sisäleikkipuistot ja -paikat, kuntosalit sekä ryhmäliikuntaan, kontaktilajeihin, joukkueurheiluun sekä muuhun vastaavaan liikuntaan ja urheiluun käytettävät tilat. Myös kylpylöiden ja yleisten saunojen sulkemista suositellaan vahvasti.

Päivitetty  2.12.2020 pukukoppien sulkemisten osalta.

Päivitetty 15.12.2020 rajoitusten jatkuminen 6.1.2020 asti.

Sisäliikuntapaikat kiinni 1.12. alkaen

Jakolinkki

Suosituimmat

Uimahallit, vesivoimistelut

Latujen ja kenttien kunnossapidon seuranta

Kuntosalien yleisövuorot

Vuoronvarauksen sähköinen asiointi

Liikuntapaikkojen varaustilanne

Ryhmiin ilmoittautuminen

Lasten liikuntaryhmät

Koululiikunta

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!