Ajankohtaista

< Takaisin

Kysely liikunnasta toimintarajoitteisille henkilöille

Oulun kaupungin liikuntapalvelut on mukana valtakunnallisessa soveltavan liikunnan hankkeessa. Osana hanketta kartoitamme liikunnan ja urheilun harrastamista oululaisilta, joilla on jokin toimintarajoite, vamma tai pitkäaikaissairaus. Vastaamalla autat meitä kehittämään meidän sekä hankkeessa mukana olevien seurojen ja yhdistysten soveltavaa liikuntaa.

Kyselyyn vastaaminen kestää korkeintaan 15 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 14. joulukuuta 2020 asti. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan viisi kappaletta 50 euron arvoista S-ketjun lahjakorttia. Kyselyn lopussa on erillinen linkki, josta pääsee arvontalomakkeeseen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuun aikana.

Kysely tehdään Suomen Paralympiakomitean ja Liikuntatieteellisen Seuran (LTS) yhteistyönä. Tuloksia käytetään Paralympiakomitean Avoimet ovet -hankkeessa ja LTS:n Erityisliikunnanohjaaja- kohti soveltavan liikunnan kehityskumppanuutta -hankkeessa. Lisäksi tuloksia hyödynnetään kuntien liikuntatoiminnan arvioinnissa, jota LTS tekee opetus- ja kulttuuriministeriön toimeksiannosta. 

Vastaa kyselyyn linkin kautta.

Pyörätuolilaisen kuva seinässä.

Jakolinkki

Suosituimmat

Uimahallit, vesivoimistelut

Latujen ja kenttien kunnossapidon seuranta

Kuntosalien yleisövuorot

Vuoronvarauksen sähköinen asiointi

Liikuntapaikkojen varaustilanne

Ryhmiin ilmoittautuminen

Lasten liikuntaryhmät

Koululiikunta

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!