Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun uimahallin kuntosali suunnataan ikääntyneille ja eritysryhmille

Oulun uimahallin kuntosali Raksilassa suunnataan jatkossa erityisesti ikäihmisten ja erityisryhmien käyttöön. Uimahallin vuosihuollon aikana kuntosalilaitteita uusitaan kohderyhmä huomioiden entistä turvallisempaan ja käyttäjäystävällisempään suuntaan osittaisen HUR-ilmanpainelaitteisiin siirtymisen myötä. Uimahalli avataan vuosihuollon jälkeen asiakkaille jälleen maanantaina 12. heinäkuuta 2021.

Kuntosalin yleisövuoroihin tulee muutoksia 30. elokuuta 2021 alkaen. Kaikille avoimet yleisövuorot tulevat jatkossa olemaan aamu- ja iltapäivisin sekä iltaisin ja viikonloppuisin. Päiväajat on kohdennettu erityisesti yhdistysten, opistojen ja urheiluseurojen ryhmille, jotka on suunnattu ikäihmisille ja erityisliikkujille. Näitä ohjattuja ryhmiä on maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10–16 sekä tiistaisin ja torstaisin kello 12–18.

Lähelle uimahallia on valmistunut Ouluhallin uusi kuntosali, joka on 400-neliöisenä kaupungin kuntosaleista suurin. Ouluhallin kuntosalilla ei ole varattuja vuoroja, vaan salille pääsee aina Ouluhallin aukioloaikojen puitteissa kello 7–21.30.

Oulun uimahalli ulkoa.

Jakolinkki

Suosituimmat

Uimahallit, vesivoimistelut

Latujen ja kenttien kunnossapidon seuranta

Kuntosalien yleisövuorot

Vuoronvarauksen sähköinen asiointi

Liikuntapaikkojen varaustilanne

Ryhmiin ilmoittautuminen

Lasten liikuntaryhmät

Koululiikunta

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!