Ajankohtaista

< Takaisin

Pateniemen uusi tekojää otettiin käyttöön

Oulun kaupungin uusin tekojääkenttä Pateniemen urheilukeskukseen Sahanhoitajantielle on valmistunut kuntalaisten käyttöön. Luistelemaan kentälle on päässyt tiistaiaamusta lähtien.

Kentällä sijaitsee yleisöluistelualue sekä kaukalo. Yleisöluistelualueella mailojen ja kiekkojen kanssa luistelu on kielletty turvallisuussyistä. Kaukalo on tarkoitettu mailan ja kiekon kanssa luisteluun. Kaukalon päätyyn tulevat verkot asennetaan myöhemmin tällä viikolla, joten verkkojen puuttuminen pyydetään huomioimaan kiekkojen käytössä.

Kaukalo on aluksi vapaasti kuntalaisten käytössä. Ensi vuoden puolella kaukalossa luistellaan ja pelataan varatuilla maksullisilla vuoroilla. Myöhemmin talvella Pateniemeen jäädytetään myös luonnonjääalueita.

Luistelijoilla on käytössään urheilukeskuksen pukuhuoneet. Luistimet pyydetään kuitenkin vaihtamaan mahdollisuuksien mukaan kotona tai ulkotiloissa koronavirustilanteen vuoksi. Luistellessa tulee käyttää kypärää. Myös pyöräilykypärä käy.

Pateniemen tekojääkenttä on kooltaan 4400 neliömetriä. Oulun ainoana tekojäänä tähän mennessä palvellut Raksilan tekojääkenttä on 7000 neliömetrin suuruinen. Raksilan tekojääkentällä yleisöluisteluvuoroja on keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin kello 18–21, kunnes kaupunginosakentät saadaan jäädytettyä.

Miehiä tekojäällä.
Vastaava mestari Marko Saarikoski ja työnjohtaja Harri Lukinmaa Oulun Infra -liikelaitoksesta Pateniemen tekojäällä käyttöönottoa edeltäneenä päivänä.

Jakolinkki

Suosituimmat

Uimahallit, vesivoimistelut

Latujen ja kenttien kunnossapidon seuranta

Kuntosalien yleisövuorot

Vuoronvarauksen sähköinen asiointi

Liikuntapaikkojen varaustilanne

Ryhmiin ilmoittautuminen

Lasten liikuntaryhmät

Koululiikunta

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!