Ajankohtaista

< Takaisin

Tekemistä lapsille ja nuorille koulujen syyslomaviikolle

Oulun peruskoulut ja lukiot ovat syyslomalla ensi viikolla, 19. - 23.10. Oulun kaupunki järjestää lapsille ja nuorille tekemistä lomapäiviksi. Tänä vuonna syyslomalla ei kuitenkaan järjestetä koronatilanteen takia perinteisiä Ouluhallin X-ON ja X-ONpop -tapahtumia.
 

14 nuokkaria auki

Syyslomalla on auki 14 nuorisotilaa: Haukiputaan, Kaakkurin, Kaijonharjun, Kastellin, Maikkulan, Myllyojan, Pateniemen, Puolivälinkankaan, Rajakylän, Ritaharjun, Talvikankaan, Toppilan ja Yli-Iin nuorisotila sekä Byströmin nuortenkahvila Bysis. Nuorisotiloilla on muun muassa kisoja, kokkailua, liikuntaa ja kursseja.

Tarkemmat aukiolotiedot löytyvät Syysfiilis-sivulta: www.ouka.fi/oulu/nuoret/syysfiilis sekä tapahtumat kunkin nuorisotilan omilta somekanavilta.
 

Maksutonta liikuntaa eri puolilla kaupunkia

Lapsille ja nuorille on tarjolla maksutonta liikuntaa. Koronan takia sisään otettavien asiakkaiden määrää voidaan joutua rajaamaan.

Heinäpään jalkapallohallilla on avoimet yleisövuorot ma–pe klo 13–15.30. Oma pallo kannattaa ottaa mukaan.

Oulun uimahalleissa (Raksila, Raatti ja Jatuli) on 13–19-vuotiaille maksuttomat uintivuorot maanantaina ja torstaina klo 14–16.

Ouluhalliin pääsee skeittaamaan, skuuttaamaan ja bmx-pyöräilemään keskiviikkona klo 10–15. Omat välineet ja kypärät mukaan.

Tarjolla on myös esimerkiksi yökorista Kastellin monitoimitalon pihalla, ohjattua jalkapalloa Heinäpään jalkapallohallilla, pöytätennistä nuorisotaloilla sekä frisbeegolfia Oulunsalon liikuntahallin, Jatulin liikuntahallin ja Ylikiimingin koulun ympäristössä.

Katso tarkemmat tiedot maksuttomasta liikunnasta Syysfiilis-sivulta: www.ouka.fi/oulu/nuoret/syysfiilis.
 

Suurin osa kirjastoista auki

Syyslomaviikon aikana suurin osa kirjastoista on normaalisti auki. Aseman, Jäälin, Kastellin, Kellon, Martinniemen, Pateniemen, Puolivälinkankaan, Ylikiimingin ja Yli-Iin kirjastot ovat kiinni, myöskään omatoimikäyttö ei ole näissä kirjastoissa mahdollista.

Syysloma on lukuloma. Lukuloma näkyy ja kuuluu verkossa osoitteessa www.lukuloma.fi.

Kirjastojen aukioloajat voi tarkistaa kirjaston verkkosivuilta: www.ouka.fi/oulu/kirjasto


Tietomaa auki joka päivä

Tiedekeskus Tietomaa on syyslomaviikolla avoinna joka päivä klo 10-17. Tietomaassa saa olla kerrallaan 350 henkilöä. Ruuhkahuippu on yleensä klo 12-14. Tietomaahan kannattaa tulla joko heti klo 10 tai klo 14:n jälkeen. Tietomaassa on voimassa kasvomaskisuositus.


Syyslomatekemiset lapsille ja nuorilla on koottu Syysfiilis-sivulle: www.ouka.fi/oulu/nuoret/syysfiilis.

Jakolinkki

Suosituimmat

Uimahallit, vesivoimistelut

Latujen ja kenttien kunnossapidon seuranta

Kuntosalien yleisövuorot

Vuoronvarauksen sähköinen asiointi

Liikuntapaikkojen varaustilanne

Ryhmiin ilmoittautuminen

Lasten liikuntaryhmät

Koululiikunta

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!