Syyslomaviikolla riittää liikunnallista tekemistä! - Ajankohtaista - Liikunta ja ulkoilu - Liikunta ja ulkoilu - Oulun kaupunki

Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Syyslomaviikolla riittää liikunnallista tekemistä!

Syyslomaviikolla 24.–30.10.2016 Oulusta ja sen ympäristöstä löytyy runsaasti erilaista liikunnallista tekemistä koko perheelle.

X-on Ouluhallissa

Syysloman kohokohta, jokavuotinen lapsille ja nuorille suunnattu X-ON-tapahtuma, järjestetään Ouluhallissa ma–ti 24.–25.10. klo 11–18. Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton. Tapahtumassa on monipuolisesti liikunta- ja harrastelajeihin liittyvää ohjelmaa, temppuilua sekä huippu-urheilijoiden haastatteluja. 

Keskiviikkona 26.10. klo 12-16 Ouluhalli on varattu skeittailijoille, bmx-pyöräilijöille ja scoottaajille.

http://www.ouka.fi/oulu/nuoret/syysfiilis
 

Jalkapalloilemaan Heinäpään hallille

Liikuntapalvelut tarjoaa syyslomaviikolla Heinäpään jalkapallohallissa kaikille avoimet yleisövuorot:

ma–ti 24.–25.10. klo 12–15
to–pe 27.–28. klo 12–15

Yleisövuorot ovat maksuttomia ja tarkoitettu kaikille kuntalaisille. Mukaan on otettava oma pallo sekä sisäliikuntavarustus. Tavaroiden säilytys hallissa omalla vastuulla.
 

Wibit-temppurata Oulun uimahallissa

Oulun uimahallissa Raksilassa pääsee nyt myös temppuilemaan, sillä yleisön käytössä on to–pe 27.–28.10. klo 12–15 kelluva Wibit-rata. Uimataitoisille tarkoitetulla temppuradalla voi kiipeillä, liukua ja ylittää esteitä monella tavalla. Radan käyttö sisältyy uimalipun hintaan.Yleisöluisteluvuorot tekojääkentällä

Raksilan tekojääkenttä jäädytetään taas syyslomalaisten iloksi.
Kaikille avoimet ja maksuttomat yleisöluisteluvuorot ovat ma–pe 24.–28.10. klo 9–15.

Kenttä on jaettu kahteen osaan: pienemmille mailattomille luistelijoille ja isommille mailallisille. Jääkiekkoja ei saa tuoda kentälle lainkaan turvallisuussyistä, mutta toisella kenttäpuoliskolla voi pelata pallolla tai muulla kiekkoa pehmeämmällä välineellä. Luistimet voi vaihtaa katsomon penkeillä. Tervetuloa luistelemaan!

 

 

Perhekuperkeikkaa Ouluhallissa

Perhekuperkeikka on lapsille vapaata liikunnallista toimintaa vanhempien valvonnassa. Syyslomaviikolla perhekuperkeikkaa järjestetään su 30.10. klo 16.30–18.30 Ouluhallissa. Hinta 5 €/perhe. Ei ennakkoilmoittautumisia – tervetuloa!Terveyskuntomittauksia Kiimingissä ja Haukiputaalla

Haukiputaalla Vesi-Jatulissa järjestetään InBody- ja puristusvoimatestejä maanantaina 24.10. klo 9–18.

Kiimingissä Oulu10-pisteessä järjestetään InBody- ja puristusvoimatestejä tiistaina 25.10. klo 10–18.

Testit sisältävät palautteen, eikä niihin ole ennakkoilmoittautumista. Maksu maksetaan palvelupisteeseen ja kuitti esitetään testaajalle. Testeihin eivät voi osallistua sydämen tahdistinta käyttävät tai raskaana olevat henkilöt. Mittaukset maksavat 5,50e/henkilö.
 

 

Muista myös Oulun seudun ulkoilu-, pyöräily ja uintimahdollisuudet! 

Oulusta ja ympäristöstä löytyy useita upeita luontoliikuntakohteita, helposti saavutettavia luontopolkuja, valaistuja kuntoratoja, kuntoilupuistoja. Lue lisää Lähde luontoon -sivulta!

Oulu on tunnettu hyvästä pyöräilytieverkostostaan. Hyödynnä siis mahdollisuus, hyppää satulaan ja polkase kauppaan, kylään tai luontoon ja nauti. Myös valmiita reittejä löytyy. Ja muista kypärä. Lue lisää pyöräilyvinkkejä.

"Vesi voitehista parhain" -sanotaan ja vedessä liikkuessa myös keho ja mieli virkistyy. Vesiliikuntaa voi harrastaa niin sisällä, kuin ulkonakin, vuodenajasta riippumatta. Uikkarit kassiin ja menoksi! 

 

Lapset maksutta bussilla syyslomaviikolla

X-oniin, luistelemaan tai tallille? Liikkumaan on nyt myös helppo päästä, sillä Oulun joukkoliikenne tarjoaa alle 17-vuotiaille maksuttomat matkat kaikilla joukkoliikenteen vuoroilla 1–58 ja citybusseissa klo 7–23.

 

---------------

 

TUL Joy Games

TUL Joy Games -nuorisoliikuntatapahtuma järjestetään Oulussa 29.–30.10.2016 (pikaluistelu 5.-6.11). Varsinainen tapahtuman keskipiste on Oulun pohjoisosassa, Haukiputaalla, mutta osa lajeista järjestetään myös kantakaupungin alueella (pikaluistelu, lentopallo, maastojuoksu) sekä Kempeleessä (FrisbeeGolf) ja Iissä (maantiejuoksu). Tapahtuma on kaikille avoin. Lajikirjosta löytyy tällä kertaa vaihtoehtoja lähes kaikille. Mukana ovat disco- ja showtanssi, paini, frisbeegolf, lentopallo, shakki, maantiejuoksu, maastojuoksu, pikaluistelu, sähköpyörätuolisalibandy ja suunnistus. Lisäksi lauantaina järjestetään koko kansan kävelytapahtuma, jossa mukana olympiakävelijä Antti Kempaksen kävelytekniikkaopastusta.  Lisätietoja ja ilmoittautumiset: www.tuljoygames.fi


Liikuntapalvelut Facebookissa

Katso päivän ulkoilusää!