Ajankohtaista

< Takaisin

Tekemistä lapsille ja nuorille koulujen syyslomaviikolle

Oulun peruskoulut ja lukiot ovat syyslomalla ensi viikon: 21.-25.10. Oulun kaupunki järjestää monenlaista tekemistä lapsille ja nuorille.

Edullisesti bussiin arvolipulla

Alle 17-vuotiaiden bussimatkat maksavat syyslomaviikolla (klo 7-20) vain 50 senttiä, kun matka maksetaan Waltti-kortille ladatulla arvolipulla. Alennus on voimassa kaikilla Oulun joukkoliikenteen linjoilla 1-59. Lisätietoja Oulun joukkoliikenteen sivuilta

Kuusi nuokkari auki

Syyslomaviikolla on eri päivinä auki kuusi nuorisotilaa: Myllyojan, Puolivälinkankaan, Rajakylän, Ritaharjun ja Maikkulan nuorisotilat sekä Byströmin nuortenkahvila Bysis. Nuorisotiloilla on tarjolla paljon mukavaa toimintaa maksutta. 

X-on ja X-onpop Ouluhallissa

Ouluhallissa järjestetään X-ON-tapahtuma jo 15. kertaa. Tänäkin vuonna liikunnan ja vapaa-ajan tapahtumassa pääsee itse kokeilemaan paljon, mm. sählyä, jousiammuntaa, jalkapalloa ja olympiarataa. Tapahtuma on maksuton ja suunnattu kouluikäisille.

X-ON on auki tiistaina 22.10. klo 13–18 ja keskiviikkona 23.10. klo 13–20. Torstaina 24.10. on lisäpäivä, jolloin Ouluhalli on varattu skeittaajille, scoottaajille ja bmx-pyörille klo 10–16.

Lisäksi tiistaina 22.10. klo 18.30–21 järjestetään Ouluhallissa X-ONpop, jonka pääesiintyjä on Robin Packalen. Hänen lisäkseen illassa esiintyvät oululainen bändi Kaindofredi sekä urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä oululaisartisti Sana. Tapahtuma on ikärajaton, maksuton ja päihteetön.

Luistelemaan ja jalkapalloilemaan

Kaikille avoimet ja maksuttomat yleisöluisteluvuorot ovat Raksilan tekojääkentällä ma–pe 21.–25.10. klo 9–15. 

Kenttä on jaettu kahteen osaan: pienemmille mailattomille luistelijoille ja isommille mailallisille. Jääkiekkoja ei saa tuoda kentälle lainkaan turvallisuussyistä, mutta toisella kenttäpuoliskolla voi pelata pallolla tai muulla kiekkoa pehmeämmällä välineellä. Luistimet voi vaihtaa katsomon penkeillä.

Heinäpään jalkapallohallin yleisövuorot pidetään ma–pe klo 13–15.30. Yleisövuorot ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Ota oma pallo mukaan.

Tietomaassa uusi jättielokuva

Tiedekeskus Tietomaa on syyslomaviikolla avoinna pidempään eli joka arkipäiväkin klo 18 saakka: ma–pe klo 9–18 ja la–su klo 10–18. Tietomaassa pääset katsomaan myös uuden Salaperäinen Kiina 3D-jättielokuvan, joka tuo valkokankaalle aikamme kenties hämmästyttävimmän arkeologisen löydön. 
 

Katso tarkemmat tiedot ja lisää tekemistä syyslomaviikolle Syysfiilis-sivulta.

 

Jakolinkki

Suosituimmat

Uimahallit, vesivoimistelut

Latujen ja kenttien kunnossapidon seuranta

Kuntosalien yleisövuorot

Vuoronvarauksen sähköinen asiointi

Liikuntapaikkojen varaustilanne

Ryhmiin ilmoittautuminen

Lasten liikuntaryhmät

Koululiikunta

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!