Ajankohtaista

< Takaisin

Terveyskuntomittauskampanja käynnistyi Raksilassa

Oulun kaupungin suositut terveyskuntomittaukset ovat käynnistyneet Oulun uimahallilla Raksilassa. Oman kehon kunnon ja koostumuksen voi käydä testaamassa viikoilla 7–8 helposti ja hikoilematta arkivaatteissa. Mittaukset maksavat 5,50 euroa/henkilö. Ryhmissä on vielä paikkoja jäljellä, ja mittausaikoja löytyy myös iltaisin klo 19 asti. Ilmoittautuminen tapahtuu liikuntapalveluiden sähköisen järjestelmän kautta https://www.kuntapalvelut.fi/oulu/

Oulun uimahallilla Raksilassa terveyskuntomittaukset sisältävät InBody-kehonkoostumusmittauksen, Polarin aerobisen kunnon testin, puristusvoimamittauksen ja palautteen. Paikalla on myös ODL Liikuntaklinikan asiantuntijoita seuraavasti:

  • ravitsemusterapeutti Marjukka Nurkkala torstaina 15.2. klo 15–17
  • testauspäällikkö Jaakko Tornberg perjantaina 16.2. klo 9–11 
  • ravitsemusterapeutti Marja Vanhala keskiviikkona 21.2. klo 9–11

Haukiputaalla Vesi-Jatulissa InBody- ja puristusvoimatestejä järjestetään maanantaina 5.3. klo 9–18, sekä Kiimingissä Oulu10-pisteessä tiistaina 6.3. klo 10–17. Kiimingin ja Haukiputaan testeihin ei tarvita ennakkoilmoittautumista. Maksu maksetaan palvelupisteeseen ja kuitti esitetään testaajalle. Testit sisältävät palautteen.

Tarkemmat ohjeet testeihin valmistautumisesta löytyvät liikuntapalveluiden verkkosivuilta

InBody-mittaus käynnissä

Jakolinkki

Liikuntapalvelut Facebookissa

InstagramLiikuntapalvelut Instagrammissa

Katso päivän ulkoilusää!