Ajankohtaista

< Takaisin

Tule mukaan vartin jumppaan tai taukojumppaan!

Etätyöaikana ja ryhmäliikuntojen ollessa tauolla on tärkeää muistaa päivittäin vähäisenkin liikkumisen merkitys ja tärkeys. Paikallaan oloa on hyvä tauottaa välillä lyhyestikin. Liikuntapalveluiden ohjaajat ovat valmistaneet pari uutta jumppaa, jotka toimivat hyvin taukojumppana tai lyhyenä lihasten herättelyjumppana muutoin.

Tulostettava taukojumppa

Tulostettavassa taukojumppaohjelmassa on viisi erilaista liikettä. Ohjelman liikkeet voi tehdä ilman välineitä tai kuminauhan kanssa. Ohjelmassa on esimerkiksi rintarangan avausta ja muita liikkuvuusharjoitteita. Tulosta taukoliikuntaohjelma (pdf).

Videoitu vartin jumppa

Ohjaajat ovat tehneet videoidun, reilun 15 minuutin mittaisen jumppaohjelman. Jumppahetki sopii lähtökohtaisesti kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Läpi videon esitetään liikkeistä kevyempi ja raskaampi vaihtoehto. Liikkeet voi tehdä myös koko ajan istuen. Videon alussa on lämmittelyosio, sen jälkeen tulee lihaskunto-osio ja lopussa on lyhyt venyttelyosio. Harjoitukseen et tarvitse tuolin lisäksi muita varusteita. Videon ovat teknisesti toteuttaneet KunnonLähde-toiminnan videokerholaiset.

Muita ohjelmia

Lisää omatoimiseen liikkumiseen kannustavia ohjelmia löydät liikunnan ohjauspalveluiden nettisivuilta.

Jakolinkki

Suosituimmat

Uimahallit, vesivoimistelut

Latujen ja kenttien kunnossapidon seuranta

Kuntosalien yleisövuorot

Vuoronvarauksen sähköinen asiointi

Liikuntapaikkojen varaustilanne

Ryhmiin ilmoittautuminen

Lasten liikuntaryhmät

Koululiikunta

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!