Ajankohtaista

< Takaisin

Tule viettämään Unelmien liikuntapäivää Hietasaareen helatorstaina 10.5.

Hietasaari täyttyy Pop up -tapahtumista Unelmien liikuntapäivänä helatorstaina 10. toukokuuta klo 10-14! Päivä tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia viettää päivää liikunnan merkeissä joko ohjatusti tai ilman. Koko perheelle suunnattu liikuntapäivä on maksuton.

Hietasaaressa toistakymmentä eri tahoa tarjoaa liikunnallista ohjelmaa ja leikkimielisiä kilpailuja lähes kaikenikäisille. Kokeilemaan pääsee esimerkiksi puistogolfia, jousiammuntaa ja naruhyppelyä. Purjehduksen saloihin voi tutustua kauko-ohjattavilla veneillä ja perheen pienimmille on tarjolla optimistijollan kyytiä. Opastetulla lintukävelyllä pääsee lintutorniin seuraamaan kahlaajia ja vesilintuja.

Miten on suunnistustaitojen laita? Ratoja löytyy perheen pienimmille suunnatusta rastirallista isompien rataan. Kunnon kestävyyttä kokeillaan leikkimielisessä Ponipiha-Duathlon -kilpailussa, jossa juostaan, ajetaan pyörällä ja taas juostaan välillä välineistöä vaihdellen. Matkoja on tarjolla sekä junioreille että aikuisille. Tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon ja lähdöt ovat klo 11 ja 11.30.

Ponipihalla toimintarastien ohessa tuttavuutta saa tehdä vuohien, lampaiden, ankkojen, kanojen ja kanien kanssa ja rapsutuksia on malttamattomana odottelemassa Kunkku-poni.

Nallikarin hiekalla ilo on ylimmillään, kun futisseikkailussa pelataan lapset vs. aikuiset -ottelu. Alueella on lapsille tarjolla myös oma temppurata.

Innokkaille kalastajille ohjelmassa on mielenkiintoinen Street fishing- ja kesäonki-tapahtuma. Kaksihenkisin joukkuein käytävä kisailu pidetään Toppilansaaressa. Tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon ja kisa käynnistyy klo 9.45. Mukaan mahtuu 30 joukkuetta.

Rantareitin nuotiopaikalla on tarjolla makkaranpaistoa ja 100 ensimmäiselle on luvassa maksuton makkara.

Tapahtuma-aika Hietasaaren tapahtumissa on klo 10-14. Huomioithan tapahtumakohtaiset ajat.

Unelmien liikuntapäivänä tapahtumia järjestetään myös muualla Oulun seudulla. Tarjolla on monipuolista tekemistä vesiliikunnasta, pyöräilystä ja miekkailusta luontopolkukierroksiin.

Katso tarkemmat tiedot tapahtumista ja tapahtumapaikoista.

Tapahtuman järjestävät Oulun kaupungin liikuntapalvelut yhteistyössä järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa.

Jakolinkki

Liikuntapalvelut Facebookissa

InstagramLiikuntapalvelut Instagrammissa

Katso päivän ulkoilusää!