Ajankohtaista

< Takaisin

Unelmien liikuntapäivää vietetään 10.5.2019 – tule mukaan!

Unelmien liikuntapäivää vietetään perjantaina 10.5.2019. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi järjestää oman tapahtuman. Vuoden 2019 teemana on eri-ikäiset yhdessä liikkeellä.

Unelmien liikuntapäivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Päivä täyttyy avoimista harjoituksista, pihaleikeistä, metsäseikkailuista, kävelykokouksista, taukojumpista, pyörälenkeistä ja lajikokeiluista. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä!

Oulun kaupunki on mukana Unelmien liikuntapäivässä yhdessä eri organisaatioiden, yhdistysten, seurojen, yritysten ja kuntatoimijoiden kanssa. Kutsumme nyt kaikki järjestämään Unelmien liikuntapäivään liikuntatapahtumia ja kokeilemaan uusia tapoja liikkua.

Näin helppoa on järjestää oma tapahtuma:

1: Ideoi tapahtuma. Se voi olla puistojumppaa, työpaikkaliikuntaa, lenkki kaveriporukan kanssa tai vaikkapa kaikille avoin lajikokeilu. Kaikki tavat osallistua ovat oikeita!

2: Ilmoita tapahtumasi mukaan Unelmienliikuntapäivä.fi -karttapalveluun. Näin kaikki voivat löytää tapahtuman.

3: Kerro tapahtumastasi verkostoillesi ja sosiaalisessa mediassa sekä kannusta kaikki mukaan. Tapahtuman virallinen hashtag on #unelmienliikuntapäivä.

4: Nauti yhdessä liikkumisesta 10.5.!

Vuonna 2019 Unelmien liikuntapäivä järjestetään jo neljättä kertaa. Aiempina vuosina mukaan on ilmoittautunut satoja tapahtumia, joiden merkeissä on liikutettu yli sataatuhatta suomalaista joka vuosi. Kokonaisuutta koordinoi ja tapahtumasivustoa ylläpitää Suomen Olympiakomitea.

Lisätiedot:
www.unelmienliikuntapaiva.fi
Tarja Kuusisto, liikuntakoordinaattori (etunimi.sukunimi@ouka.fi)

Jakolinkki

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!