Ajankohtaista

< Takaisin

Unelmien liikuntapäivä 10.5. tulee – haastamme kaikki mukaan!

Toukokuun 10. päivä vietetään koko Suomen yhteistä liikuntapäivää. Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen pop up -päivä, johon kuka tahansa voi osallistua.

Oulun kaupunki on  mukana Unelmien liikuntapäivässä yhdessä eri organisaatioiden, yhdistysten, seurojen, yritysten ja kuntatoimijoiden kanssa rakentamassa valtakunnallista liikkumisen juhlapäivää, joka rakentuu iloisista liikkumisen tapahtumista eri puolilla Suomea. Tänä vuonna kannustamme erityisesti ulkona ja luonnossa liikkumiseen. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä!

 

MITÄ VOISI TEHDÄ?

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen iloinen pop up -päivä, jolloin liikkua voi monin eri tavoin. Keinot voivat olla pieniä ja yksinkertaisia, mutta voitte myös ideoida jotain yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

 

IDEOIKAA OMA TAPAHTUMANNE:

  • kokoa vaikka porukka ideoimaan: yhdessä on kiva toteuttaa. Kysy vaikka lapsilta ideoita, miten he haluaisivat viettää treenit!
  • haasta mukaan  kavereita
  • tapahtumat voivat olla ulkotreenejä, lasten ja aikuisten yhteisiä matseja, lajikokeiluja toisen lajin kanssa, avoimia ovia tai lämmittelyt lähipuistossa, iso tapahtuma suurelle yleisölle – vain taivas on rajana ideoille!

 

ILMOITTAKAA TAPAHTUMANNE TAPAHTUMAKARTTAAN: www.unelmienliikuntapäivä.fi

Kaikki tapahtumat kannattaa ilmoittaa – luvassa on upeita palkintoja! Valtakunnalliset arvonnat suoritetaan 10.4. ja 10.5. tapahtumansa ilmoittaneiden kesken! Lisäksi Oulun kaupungin liikuntapalvelut arpoo kaikkien tapahtumakalenteriin vietyjen oululaisten tapahtumien kesken liikunnallisia palkintoja.

  • kuka tahansa voi ilmoittaa liikkumisen tapahtuman tapahtumakartalle. Tapahtuma voi olla kaikille avoin tai vain omalle porukalle tarkoitettu, iso tai aivan pieni.
  • tapahtuman voi ilmoittaa jo luonnosvaiheessa ”tarkemmat tapahtumatiedot myöhemmin” -viesteillä – näin viesti lähtee liikkeelle jo nyt
  • levittäkää tietoa, innostakaa ja kertokaa tapahtumastanne tutuille ja innostakaa ihmisiä mukaan!

 

Lisätietoja Unelmien liikuntapäivästä:

sähköposti; etunimi.sukunimi@ouka.fi

Tarja Kuusisto , liikuntakoordinaattori                                                       
Tiina Pekkala, liikuntakoordinaattori         

 

Unelmien liikuntapäivä - tunnus                                 

Jakolinkki

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Katso päivän ulkoilusää!