Born to Move -ryhmäliikuntatunnit

LES MILLS -konseptiin kuuluvat megasuositut BORN TO MOVE® -ryhmäliikuntatunnit lapsille ovat alkaneet syksyllä 2018 Oulun eri kouluilla! Liikuntaryhmät on suunnattu noin 8-12-vuotiaille lapsille.

Born to Move -liikuntatunteja järjestetään seuraavasti:

Maanantaisin klo 15 Oulunlahden koululla (Fiskarintie 2, pääkoulun liikuntasali)

Tiistaisin klo 14.15 Teuvo Pakkalan koululla (Teuvo Pakkalan katu 17)

Keskiviikkoisin klo 15 Myllytullin koululla (Kirkkokatu 1, iso liikuntasali)

Perjantaisin klo 14 Myllyojan koululla (Karvarinaukio 15, iso liikuntasali)

Les Mills BORN TO MOVE® on lapsille suunniteltu hauska ryhmäliikuntatreeni. Tunnilla soitetaan motivoivaa musiikkia, ja siellä tehtävät yksinkertaiset liikkeet ovat saaneet vaikutteita eri lajeista, aivan kuten ne aikuisten tunnit, joilla monien vanhemmat jo käyvät kuntokeskuksissa. Tunnit tarjoavat lapsille tilaisuuden energian purkamiseen ja liikkumiseen heille luonnollisella tavalla. BTM tunti tukee itsetunnon ja koordinaatiokyvyn kehittymistä sekä mahdollistaa hauskanpidon muiden saman ikäisten lasten. BORN TO MOVE® antaa eväät aktiiviseen elämään.

HUOM! Tunnit ovat kaikille lapsille avoimia ja maksuttomia! Päälle sisäliikuntaan sopivat vaatteet. Voi olla myös sisäliikuntaan soveltuvat kengät jalassa. Saavuthan hyvissä ajoin paikalle. Jotain pientä evästä voi ottaa mukaan syötäväksi tunnin jälkeen. Lapset, jotka tulevat ensimmäisen kerran tunnille, saavat omat hienot Les Mills Born to move® -pullot, rannekkeet sekä treenipussukat. 

Aiemmin tunneilla käyneet: ottakaa mukaan omat BTM-juomapullot ja käsirannekkeet sekä treenipussit.

Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätiedustelut ja kysymykset: Johanna@lsts.fi tai p. 045 638 5173.