Born to Move -ryhmäliikuntatunnit keväällä 2019

LES MILLS -konseptiin kuuluvat megasuositut BORN TO MOVE® -ryhmäliikuntatunnit lapsille ovat alkaneet Oulun eri kouluilla! Liikuntaryhmät on suunnattu noin 8-12-vuotiaille lapsille.

Born to Move -liikuntatunteja järjestetään keväällä 2019 seuraavasti:

Viikot 2–19 (ei talvilomaviikolla 10, pitkäperjantaina 19.4. pääsiäispäivänä 22.4. ja vappuna 1.5.)

Oulunlahden koulu (pääkoulun liikuntasali)
Maanantaisin klo 15

Teuvo Pakkalan koulu (Teuvo Pakkalan katu 17)
Tiistaisin klo 14.15

Lintulammen koulu (Haapanatie 33)
Keskiviikkoisin klo 14:15

Myllyojan koulu (Karvarinaukio 15, iso liikuntasali)
perjantaisin klo 14.00

Les Mills BORN TO MOVE® on lapsille suunniteltu hauska ryhmäliikuntatreeni. Tunnilla soitetaan motivoivaa musiikkia, ja siellä tehtävät yksinkertaiset liikkeet ovat saaneet vaikutteita eri lajeista, aivan kuten ne aikuisten tunnit, joilla monien vanhemmat jo käyvät kuntokeskuksissa. Tunnit tarjoavat lapsille tilaisuuden energian purkamiseen ja liikkumiseen heille luonnollisella tavalla. BTM tunti tukee itsetunnon ja koordinaatiokyvyn kehittymistä sekä mahdollistaa hauskanpidon muiden saman ikäisten lasten. BORN TO MOVE® antaa eväät aktiiviseen elämään.

HUOM! Tunnit ovat kaikille lapsille avoimia ja maksuttomia! Päälle sisäliikuntaan sopivat vaatteet. Voi olla myös sisäliikuntaan soveltuvat kengät jalassa. Saavuthan hyvissä ajoin paikalle. Jotain pientä evästä voi ottaa mukaan syötäväksi tunnin jälkeen. Lapset, jotka tulevat ensimmäisen kerran tunnille, saavat omat hienot Les Mills Born to move® -pullot, rannekkeet sekä treenipussukat. 

Aiemmin tunneilla käyneet: ottakaa mukaan omat BTM-juomapullot ja käsirannekkeet sekä treenipussit.

Ei ennakkoilmoittautumista. Lisätiedustelut ja kysymykset: Johanna@lsts.fi tai p. 045 638 5173.