Hinnasto

Yhteystiedot

Liikuntapalveluiden yhteystiedot

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Ajankohtaista

< Takaisin

Liikuntapalvelut mukana Oulu oivaltaa -päivässä 22.11.

Oulun kaupungin liikuntapalvelut osallistuu Oulu oivaltaa -päivään perjantaina 22. marraskuuta järjestämällä koko perheen luistelutapahtuman ja Raatin uimahallin 60-vuotissyntymäpäivät. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Koko perheen luistelutapahtumaa vietetään klo 17-19 Raksilan tekojääkentällä (Urheilukatu 3). Tapahtuman ohjelmaan sisältyy vapaata luistelua musiikin tahtiin, pipolätkää, luistelurasteja, yhteinen disco sekä Kiimingin Kiekko-Poikien järjestämä parajääkiekon näytösottelu. Parajääkiekkoa on mahdollista myös kokeilla itse.

Tapahtumassa ovat mukana lisäksi Kiekko-Laser Juniorit, Suomen Luisteluliitto, Oulun kaupungin liikuntapalvelut sekä kirjastoauto Onneli. Ota siis kirjastokortti mukaan! Tuttuun tapaan mukana menossa on myös Loikka-Leijona.

Raatin uimahallin 60-vuotissyntymäpäivää juhlitaan Raatin liikuntakeskuksessa, jossa on esillä valokuvanäyttely Raatin avajaisista sekä Raatin stadionin historiasta.

Ala-aulassa tarjoillaan kahvit klo 8-15. Marja Toiviainen muistelee Raatin ensimmäisiä vuosia klo 12. Pertti Haipola (harmonikka) ja Silja Lassila (viulu) musisoivat klo 11-12 ja 14-15.

Juhlalounas tarjoillaan kahviossa klo 10.30–15 hintaan 9 euroa.

Voit myös osallistua maksulliseen vesivoimisteluun kuntoaltaalla klo 13.

Tervetuloa!

Jakolinkki