Raatin liikuntakeskus

Ulkoliikuntapaikat

Urheilukeskuksia ja kenttiä on useita kymmeniä eri puolilla kaupunkia. Kuntorata- ja latureitistö on laaja. Oulussa on kaupungin ylläpitämiä virallisia uimarantoja ja paljon muita liikuntapaikkoja eri lajien harrastamiseen.

Visit-palvelulla voit seurata reaaliajassa muutamien suosittujen liikuntapaikkojen kävijämääriä ja käyttöastetta.

Oulu on tunnettu pyöräilykaupunki. Oulussa on pyöräteitä yli 600 km, noin 4 m jokaista asukasta kohti. Luontoliikunnan ystäville on tarjolla luontopolkuja, tauko- ja kalastuspaikkoja sekä oivalliset veneilymahdollisuudet.

Sijainti kartalla: Liikuntapaikat

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Latujen ja luistelukenttien kunnossapidon seurantajärjestelmä

Ajankohtaista

< Takaisin

Maksutonta perheliikuntaa tarjolla maanantaista 7.1. alkaen

Oulun kaupungin liikuntapalveluiden Lapanen-perheliikunnan kevätkausi pyörähtää käyntiin maanantaina 7. tammikuuta. Tarjolla on vauva- ja taaperojumppaa ja perheliikuntaa maanantaisin Värtön liikuntahallilla sekä lelu-uintia tiistaisin Raatissa. Kaikki ryhmät ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tervetuloa mukaan!

Vauva- ja taaperojumppa

Kevään tunnit 7.1.–6.5.2019 (ei tunteja viikolla 10) Värtön liikuntahallin peilisalissa.

Vauvajumppa (ei kävelevät) maanantaisin klo 10.00–10.30
Taaperojumppa (itse kävelevät) maanantaisin klo 10.30–11.00

Tuokio on suunnattu aikuiselle ja lapselle. Jumppa on aikuisen ja vauvan tai taaperon vuorovaikutuksellinen hetki, jonka aikana liikutaan loruille, laulellen, temppuillen ja kokeillen erilaisia välineitä. Mukaan rennot vaatteet.

Perheliikunta

Värtön liikuntahallin salibandysalissa maanantaisin klo 11.00–11.45 ajalla 7.1.–6.5.2019 (ei tunteja viikolla 10 ja 22.4.)

Suunnattu alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Tunti sisältää loru- ja laululeikkejä, pelejä, kehonhallintaa ja temppuiluja sekä välinekokeiluja. Mukaan oma juomapullo ja rennot vaatteet.

Lelu-uinti

Lelu-uintia järjestetään Raatin uimahallissa tiistaisin klo 13–14 ajalla 8.1.–7.5.2019 (ei tunteja viikolla 10)

Vapaamuotoinen, ei-ohjattu uintituokio alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Vanhemman läsnäolo altaassa välttämätön. Paikalle voi tulla klo 13.00–13.30 välillä. Altaalla hankkeen työntekijä lelujen kanssa.

Jakolinkki