Raatin liikuntakeskus

Ulkoliikuntapaikat

Urheilukeskuksia ja kenttiä on useita kymmeniä eri puolilla kaupunkia. Kuntorata- ja latureitistö on laaja. Oulussa on kaupungin ylläpitämiä virallisia uimarantoja ja paljon muita liikuntapaikkoja eri lajien harrastamiseen.

Visit-palvelulla voit seurata reaaliajassa muutamien suosittujen liikuntapaikkojen kävijämääriä ja käyttöastetta.

Oulu on tunnettu pyöräilykaupunki. Oulussa on pyöräteitä yli 600 km, noin 4 m jokaista asukasta kohti. Luontoliikunnan ystäville on tarjolla luontopolkuja, tauko- ja kalastuspaikkoja sekä oivalliset veneilymahdollisuudet.

Sijainti kartalla: Liikuntapaikat

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Latujen ja luistelukenttien kunnossapidon seurantajärjestelmä

Ajankohtaista

< Takaisin

Terveyskuntomittauksia Raksilassa, Haukiputaalla ja Kiimingissä

Oulun kaupungin liikuntapalvelut järjestää jälleen helmi-maaliskuussa suositun terveyskuntomittauskampanjan. Oman kehon kunnon ja koostumuksen voi käydä testaamassa helposti ja hikoilematta arkivaatteissa. Mittaukset maksavat 5,50 euroa/henkilö. Mittauksiin voi ilmoittautua liikuntapalveluiden sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Oulun uimahallilla Raksilassa mittauksia järjestetään 11.–22.2 eli viikoilla 7–8. Raksilassa terveyskuntomittaukset sisältävät InBody-kehonkoostumusmittauksen, Polarin kestävyyskuntotestin, puristusvoimamittauksen ja palautteen.

Oulun uimahallilla ovat paikalla myös:

  • ODL Liikuntaklinikan ravitsemusterapeutti Marja Vanhala ke 13.2. klo 9–11 ja pe 22.2. klo 9–11

  • Keskus Apteekin farmaseutti ti 12.2. klo 15–18 ja ke 20.2. klo 9–12. Farmaseutti mittaa verenpainetta ja esittelee kuntoiluun sekä terveyteen liittyviä valmisteita ja laitteita.

Haukiputaalla Vesi-Jatulissa järjestetään InBody-kehonkoostumusmittaukset maanantaina 4.3. klo 9–17.30 ja Kiimingissä Oulu10-pisteessä tiistaina 5.3. klo 12–16. Kiimingin ja Haukiputaan testeihin ei tarvita ennakkoilmoittautumista. Maksu maksetaan palvelupisteeseen ja kuitti esitetään testaajalle. Testit sisältävät palautteen.

Tarkemmat ohjeet testeihin valmistautumisesta löytyvät liikuntapalveluiden nettisivuilta

Jakolinkki