Raatin liikuntakeskus

Ulkoliikuntapaikat

Urheilukeskuksia ja kenttiä on useita kymmeniä eri puolilla kaupunkia. Kuntorata- ja latureitistö on laaja. Oulussa on kaupungin ylläpitämiä virallisia uimarantoja ja paljon muita liikuntapaikkoja eri lajien harrastamiseen.

Visit-palvelulla voit seurata reaaliajassa muutamien suosittujen liikuntapaikkojen kävijämääriä ja käyttöastetta.

Oulu on tunnettu pyöräilykaupunki. Oulussa on pyöräteitä yli 600 km, noin 4 m jokaista asukasta kohti. Luontoliikunnan ystäville on tarjolla luontopolkuja, tauko- ja kalastuspaikkoja sekä oivalliset veneilymahdollisuudet.

Sijainti kartalla: Liikuntapaikat

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Latujen ja luistelukenttien kunnossapidon seurantajärjestelmä

Ajankohtaista

< Takaisin

Koko perheen talvitapahtuma Kuusisaaressa lauantaina 16.3.

Kuusisaaressa järjestetään koko perheen talvitapahtuma lauantaina 16.3. klo 11–14. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Talvitapahtumassa voi kokeilla ilmaiseksi jääpyörällä ajamista, lumilentopalloa, tandemhiihtoa ja lumikenkäkävelyä. Luvassa on myös keppiheppailua, joten ota oma keppari mukaan. Heinät ja vesi tulevat järjestäjiltä. Ja mikäli perheen pienimpien nalle on loukkaantunut tai sairas, Kuusisaaressa löytyy apu näihinkin vaivoihin. Mäenlaskuakin harrastetaan ilman ikärajoja, joten ota oma liukuri mukaan!

Kuusisaaren talvitapahtumassa pääsee ihastelemaan paloautoa (hälytysvaroitus!) ja myös poliisin edustajat ovat paikalla koko tapahtuman ajan. Lasten onnenpyörää pyöräyttämällä voi saada kivoja lahjoja. Lions-järjestön Leoklubilla (Lions nuorisoaktiviteetti) on tapahtumassa omaa ohjelmaa.

Klo 12 järjestetään Oulun kaupungin ja Leijonien välinen lumilentopallo-ottelu. Saa nähdä kumpi voittaa!

Janoa ja nälkää voi taltuttaa puffetissa, josta löytyy juotavan lisäksi ainakin makkaraa ja munkkeja. Vain puffetissa ja onnenpyörän pyöräyttämisessä tarvitsee rahaa. Maksut hoituvat käteisellä.

Toista kertaa järjestettävän tapahtuman järjestävät yhteistyössä oululaiset Lions-klubit, PoPLi, Loikka, Oulun Seudun Ravinuoret, OSAO, Halpa-Halli ja Oulun kaupunki. Tapahtuman tuotto ohjataan Oulun Kriisikeskukselle.

Jakolinkki