Raatin liikuntakeskus

Ulkoliikuntapaikat

Urheilukeskuksia ja kenttiä on useita kymmeniä eri puolilla kaupunkia. Kuntorata- ja latureitistö on laaja. Oulussa on kaupungin ylläpitämiä virallisia uimarantoja ja paljon muita liikuntapaikkoja eri lajien harrastamiseen.

Visit-palvelulla voit seurata reaaliajassa muutamien suosittujen liikuntapaikkojen kävijämääriä ja käyttöastetta.

Oulu on tunnettu pyöräilykaupunki. Oulussa on pyöräteitä yli 600 km, noin 4 m jokaista asukasta kohti. Luontoliikunnan ystäville on tarjolla luontopolkuja, tauko- ja kalastuspaikkoja sekä oivalliset veneilymahdollisuudet.

Sijainti kartalla: Liikuntapaikat

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Latujen ja luistelukenttien kunnossapidon seurantajärjestelmä

Ajankohtaista

< Takaisin

Pro terveys -luento nivelrikosta ja liikunnasta torstaina 4.4.

Miten nivelrikkoinen saa ja voi liikkua? Tervetuloa kuuntelemaan Pro terveys -luentoa aiheesta Nivelrikko ja liikunta torstaina 4.4. klo 13.00–14.30 ODL hyvinvointikeskuksen Wegelius-saliin!

Nivelrikko on tavallinen ongelma, joka saattaa asettaa haasteita liikunnan harrastamiseen. Pro terveys -luennolla kuullaan perustietoa nivelrikosta sekä nivelrikon kanssa liikkumisesta. Luennoitsijoina toimivat liikuntalääketieteen erikoislääkäri Tiina Nylander ODL Liikuntaklinikalta ja kokemustoimija Arja Hakala Suomen Nivelyhdistys ry:stä. Luennolla saat tietoa myös nivelrikon itsehoidosta, Nivelyhdistyksestä, Oulun nivelpiirin vertaisryhmästä ja työikäisten virtuaalisesta vertaistuesta.

Luento pidetään ODL Hyvinvointikeskuksen Wegelius-salissa osoitteessa Albertinkatu 16.

Luentoa on mahdollista seurata myös etäyhteyden kautta Haukiputaan Vesi-Jatulissa, Kiimingin Senioritalolla ja Ylikiimingin asukastuvalla.

Luento on maksuton ja avoin kaikille. Tilaisuuden järjestävät Oulun kaupungin liikuntapalvelut, ODL Liikuntaklinikka ja Suomen Nivelyhdistys ry.

 

 

Jakolinkki