Raatin liikuntakeskus

Ulkoliikuntapaikat

Urheilukeskuksia ja kenttiä on useita kymmeniä eri puolilla kaupunkia. Kuntorata- ja latureitistö on laaja. Oulussa on kaupungin ylläpitämiä virallisia uimarantoja ja paljon muita liikuntapaikkoja eri lajien harrastamiseen.

Visit-palvelulla voit seurata reaaliajassa muutamien suosittujen liikuntapaikkojen kävijämääriä ja käyttöastetta.

Oulu on tunnettu pyöräilykaupunki. Oulussa on pyöräteitä yli 600 km, noin 4 m jokaista asukasta kohti. Luontoliikunnan ystäville on tarjolla luontopolkuja, tauko- ja kalastuspaikkoja sekä oivalliset veneilymahdollisuudet.

Sijainti kartalla: Liikuntapaikat

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Latujen ja luistelukenttien kunnossapidon seurantajärjestelmä

Ajankohtaista

< Takaisin

Lasten pöytätennistä keskiviikkoisin Korvensuoran koululla

Korvensuoran koululla käynnistyvät keskiviikkona 27.3. klo 15.30–16.30 lasten maksuttomat ja ohjatut pöytätennistunnit.  Pingistunnit pidetään joka keskiviikko samaan aikaan ja tunnit jatkuvat Korvensuoran koululla 9.5. saakka. Pöytätennistunnit on suunnattu 6-12-vuotiaille lapsille ja tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Lasten pingis sisältyy Oulun kaupungin liikuntapalveluiden Junior Action -toimintaan. Muita Junior Action -ryhmiä ovat Born to Move -ryhmäliikuntatunnit, Junior Action -liikuntakerhot, trampoliinitunnit Reeniksellä ja lasten jooga. Katso kaikki ryhmät Junior Action -sivuilta. 

Tervetuloa kokeilemaan pingistä jo huomenna keskiviikkona!

Jakolinkki