Raatin liikuntakeskus

Ulkoliikuntapaikat

Urheilukeskuksia ja kenttiä on useita kymmeniä eri puolilla kaupunkia. Kuntorata- ja latureitistö on laaja. Oulussa on kaupungin ylläpitämiä virallisia uimarantoja ja paljon muita liikuntapaikkoja eri lajien harrastamiseen.

Visit-palvelulla voit seurata reaaliajassa muutamien suosittujen liikuntapaikkojen kävijämääriä ja käyttöastetta.

Oulu on tunnettu pyöräilykaupunki. Oulussa on pyöräteitä yli 600 km, noin 4 m jokaista asukasta kohti. Luontoliikunnan ystäville on tarjolla luontopolkuja, tauko- ja kalastuspaikkoja sekä oivalliset veneilymahdollisuudet.

Sijainti kartalla: Liikuntapaikat

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Latujen ja luistelukenttien kunnossapidon seurantajärjestelmä

Ajankohtaista

< Takaisin

Totta vai tarua liikunnasta? -yleisöluento ke 27.2.

ODL liikuntaklinikan ja Oulun kaupungin liikuntapalveluiden suositut Pro terveys -luennot jatkuvat!

Kevään ensimmäisellä luennolla keskiviikkona 27.2. klo 16.30–17.30 Rami Oravakangas ODL liikuntaklinikalta luennoi aiheesta Totta vai tarua liikunnasta? Luennolla kuullaan liikuntalääketieteeseen erikoistuvan lääkärin ajatuksia yleisön etukäteen lähettämiin kysymyksiin ja uskomuksiin liikunnasta. Voit lähettää kysymyksiä Liikkuvan Oulun facebook-sivuilla 15.2. saakka. Vastaajien kesken arvotaan kaksi maksutonta Inbody -kehonkoostumustestiä palautteen kera sekä kaksi Helposti ladulle - opi hiihdon salat –kirjaa.

Torstaina 28.3. klo 16.30–17.30 Miia Länsitie (TtM, tutkija) ja Marja Vanhala (ODL Liikuntaklinikka) luennoivat aiheesta Migreeni ja elintavat. Luennolla käsitellään ravinnon ja liikunnan vaikutuksia migreeniin.

Torstaina 4.4. klo 13.00–14.30 Tiina Nylander (liikuntalääketieteen erikoislääkäri, ODL Liikuntaklinikka) luennoi aiheesta Nivelrikko ja liikunta. Nivelrikko on tavallinen ongelma, joka saattaa asettaa haasteita liikunnan harrastamiseen. Tällä luennolla kuullaan perustietoa nivelrikosta sekä siitä, miten nivelrikkoinen saa ja voi liikkua.

Luennot järjestetään ODL Hyvinvointikeskuksen Wegelius-salissa osoitteessa Albertinkatu 16, Oulu. Luentoja voi seurata myös etäyhteyden kautta Haukiputaan Vesi-Jatulissa, Kiimingin Senioritalolla, Oulunsalon kirjastossa ja Ylikiimingin asukastuvalla.

Luennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille, tervetuloa!

Jakolinkki