Ohjatut ryhmät ja palvelut

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Ulkoliikuntapaikat ovat jälleen kuntalaisten käytössä koronavirustilanteen aiheuttaman tauon jälkeen. Sisäliikuntapaikkoja avataan asteittain 1.6. alkaen, katso listaus tiedotteesta. Ohjatut ryhmät ovat pääsääntöisesti tauolla.

Päivitetty 1.6.

Oikopolut

Uimakoulut ja vauvauinnit

Vesivoimistelut

Nuorten action-liikunta

Erityisliikunta

Seniori-, ikääntyneiden liikunta

Ajankohtaista

< Takaisin

Maksuttomat vauva- ja taaperojumpat sekä perheliikuntaryhmät jatkuvat Värtössä maanantaisin

Oulun kaupungin liikuntapalveluiden maksuttomat vauva- ja taaperojumpat sekä perheliikuntaryhmät jatkuvat maanantaisin Värtön liikuntahallissa. Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Vauvajumppa (ei kävelevät) klo 10.00–10.30 on äidin jumppahetki vauvan kanssa. Tunneilla huolelletaan äitien kehoja vahvistamalla ja avaamalla lihaksia. Vauva on mukana liikkeissä.

Taaperojumppa (itse kävelevät) klo 10.30–11.00 on aikuisen ja vauvan tai taaperon vuorovaikutuksellinen hetki, jonka aikana liikutaan loruillen, laulellen ja temppuillen. Mukaan rennot vaatteet.

Perheliikuntaa on tarjolla klo 11.00–11.45. Perheliikunta on suunnattu alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Tunti sisältää loru- ja laululeikkejä, pelejä, kehonhallintaa ja temppuiluja sekä välinekokeiluja. Mukaan oma juomapullo ja rennot vaatteet.

Tervetuloa mukaan!

Palloa heittävä poika

Jakolinkki