Ohjatut ryhmät ja palvelut

Ulkoliikuntapaikat ovat käytössä. Sisäliikuntapaikkoja on koronatauon jälkeen avattu asteittain 1.6. alkaen, katso listaus tiedotteesta. Ohjatut ryhmät alkavat uudelleen pääsääntöisesti elo–syyskuun vaihteessa, mikäli koronatilanne sallii.

Päivitetty 6.8.

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Oikopolut

Uimakoulut ja vauvauinnit

Vesivoimistelut

Nuorten action-liikunta

Erityisliikunta

Seniori-, ikääntyneiden liikunta

Tämän sivun lyhytosoite on www.ouka.fi/liikuntaryhmat

Ajankohtaista

< Takaisin

Yökoris käynnistyy Oulussa

Yökoris-toiminta käynnistyy Oulussa ensi viikolla. Toiminta on avointa kaikista taustoista tuleville nuorille ja nuorille aikuisille. Ensimmäinen Yökoris-tapahtuma on Kuusisaaressa torstaina 11. kesäkuuta kello 17–20. Samalla viikolla Yökorista järjestetään myös perjantaina 12. kesäkuuta kello 18–21 ja lauantaina 13. kesäkuuta kello 18–21.

Tapahtumien perustana on katukoripallo ja musiikki, jonka ympärille tuodaan muita lajeja kesän aikana. Toiminnan tavoitteena on edistää yhdenvertaisuutta ja luoda matalan kynnyksen kohtaamispaikkoja liikunnan avulla. 

Yökoris-toimintamalli on tullut Suomeen Saksasta. Malli on kopioitu pitkälti Yhdysvalloista. Suomessa Yökorista järjestetään myös Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Oulun Yökoriksen toteuttaa ONMKY. Hanke on saanut rahoitusta STEA:lta (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus) vuosiksi 2020–2022. Yhteistyökumppaneina toimivat mm. Oulun kaupungin liikuntapalvelut ja nuorisopalvelut.

Ajankohtaista tiedotusta voi seurata Oulun Yökoriksen Instagram-tililtä @yokorisoulu.

Jakolinkki