Ohjatut ryhmät ja palvelut

Ulkoliikuntapaikat ovat käytössä. Sisäliikuntapaikkoja on koronatauon jälkeen avattu asteittain 1.6. alkaen, katso listaus tiedotteesta. Ohjatut ryhmät alkavat uudelleen pääsääntöisesti elo–syyskuun vaihteessa, mikäli koronatilanne sallii.

Päivitetty 6.8.

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa

Oikopolut

Uimakoulut ja vauvauinnit

Vesivoimistelut

Nuorten action-liikunta

Erityisliikunta

Seniori-, ikääntyneiden liikunta

Tämän sivun lyhytosoite on www.ouka.fi/liikuntaryhmat

Ajankohtaista

< Takaisin

Pateniemenrannan kuntoilupuisto valmistui

Pateniemenrannan ulkokuntoilupuisto on valmistunut. Puisto sijaitsee Pateniemen rantareitin varrella Pateniemen rantapuistossa. Puistoon pääsee parhaiten kävellen tai pyörällä.

Kuntoilupuistossa on kaksi osuutta: ratamallinen osuus sekä perinteistä kuntosaliharjoittelua mukaileva osuus. Ratamallisessa osuudessa tehtävinä on mm. laatikkohyppelyä, seinän ylitystä ja verkon alla ryömimistä. Kuntosalityyppisellä osuudella on mm. vatsa- ja selkälihasharjoitteluun soveltuvia laitteita.

Kuntoilupaikan suunnittelu ja rakentaminen on tehty alueen toimijan AALTO Construction Oy:n aloitteesta ja kustannuksin. Kuntoilupuisto on kaikkien kuntalaisten vapaassa käytössä.

Suunnittelun ohjauksessa ja rakennuttamisessa on ollut mukana Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden katu- ja viherpalvelut sekä ohjauksessa myös Oulun kaupungin liikuntapalvelut. Kuntoilupuiston rakentaminen aloitettiin heinäkuussa 2019.

Pateniemenrannan ulkokuntoilupuistoa meren rannalla.

Jakolinkki