Toimintaohjeet

Toimintaohjeet Raatin uimahallissa kävijöille

1. Liiku vain kävellen. Lattia on märkänä liukas.

2. Peseydy ennen altaaseen menoa huolellisesti pesuainetta käyttäen.
Myös hiukset tulee kastella. Suihkuun ja saunaan ilman uima-asua. Karvojen ja kynsien leikkaaminen uimahallissa on kielletty.

3. Käytä uima-asuna uimapukua tai uimahousuja, ei shortseja. Laita pitkät hiukset kiinni tai käytä uimalakkia. Purukumi roskakoriin.

4. Päihdyttävien aineiden tuominen ja niiden vaikutuksen alaisena esiintyminen uimahallin tiloissa on ehdottomasti kielletty.

5. Alle 8-vuotiaat ja uimataidottomat lapset pääsevät uimaan vain yli 15-vuotiaan valvonnassa.(Tukes-ohje 1/2015). Huoltajan tai muun henkilön mukana olo voidaan tarkistaa palvelupisteessä tai altaalla lasta voidaan pyytää näyttämään uimataito 25 metriä.

6. Lapset ovat aina vanhempien vastuulla. Uinninvalvoja valvoo yleistä järjestystä ja turvallisuutta. Henlilökunnan valvontavelvollisuus ei vähennä vanhempien tai huoltajien velvollisuutta huolehtia lapsistaan.

7. Uima-altaaseen hyppääminen on sallittu ainoastaan syvän altaan syvässä päässä erikseen merkityllä paikalla.

8. Ilmoita terveysriskisi, jos se vaarantaa itsesi tai muiden turvallisuutta.

9. Uintiaika peseytymisineen on puolitoista tuntia.

10. Toimintaohjeen tai uinninvalvojan ohjeiden toistuvasta rikkomisesta voidaan asiakas poistaa uimahallista ja asettaa määräaikainen uimahallin käyttökielto.

Henkilökunnan ohjeet ovat sinun viihtymistäsi ja turvallisuuttasi varten.

Turvallisia uintihetkiä!