Ajankohtaista

< Takaisin

Ekaluokkalaisten terveystarkastukset

Hei,

Aloitamme tulevien ekaluokkalaisten terveystarkastukset kesäkuussa. Tarkastuksia tekevät terveydenhoitajat Tiia Hokajärvi ja Laura Taskila. Voitte varata ajan omahoidon kautta https://www.oulunomahoito.fi/ 

Vapaita aikoja lisätään omahoitoon touko-kesäkuun aikana, joten mikäli ette heti löydä sopivaa aikaa käykää myöhemmin katsomassa uudestaan. Tarkastuksia jatketaan tarpeen mukaan syksyllä, syksyn ajat tulevat varattavaksi koulujen alettua.

Tarkastukset tehdään Lintulammen koululla, sisäänkäynti koulun alapihan päädystä.

Terveystarkastuksen sisältö kattaa monipuolisesti oppilaan fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin ja terveyden sekä koko perheen hyvinvoinnin, mukaan lukien ilon- ja huolenaiheet. Tapaamisen sisällössä huomioidaan oppilaan ja vanhempien toiveet ja tarpeet. Tarkastuksessa keskustellaan edellä mainituista asioista sekä tehdään mittauksia ja tutkimuksia. Vanhempien osallistuminen terveystarkastukseen on tärkeää. Lapsen huoltajien asuessa erillään toivomme, että ajanvarauksen tekevä vanhempi tiedottaa tarkastuksesta myös toiselle huoltajalle.

 

Käyntiä varten tulostakaa alla olevasta linkistä esitietolomake ja ottakaa se täytettynä mukaan käynnille

https://thl.fi/documents/605877/3316838/Kouluterveydenhuollon+esitietolomake+1.+luokkalaisen+vanhemmille/d33b0b65-8fef-4496-a7af-2ac7c4914d59

Mikäli haluatte lomakkeen tulosteena kotiin, laittakaa minulle asiasta wilmaviestiä tai tekstiviesti numeroon 040 8445080, ilmoittakaa viestissä nimenne ja osoitteenne.

 

Huomioittehan, että vallitsevasta tilanteesta johtuen vastaanotolle ei saa tulla, jos on hengitystieinfektion oireita (koskee koko perhettä), on tullut ulkomaanmatkalta kahden viikon sisällä tai on määrätty eristykseen tai karanteeniin.

 

Yhteistyöterveisin

Lintulammen kouluterveydenhoitaja

Jakolinkki