Lintulan päiväkoti

  • Postiosoite postal Kihokkitie 3 90150 Oulu
  • Puhelin Päiväkodin johtaja Annukka Hulkkonen cell 044 703 5376
  • Aukioloajat 6.30–17.00 (arkipäivisin)
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Tervetuloa päiväkotiimme -logo
 

Päiväkodin julkisivukuva

Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

Yhteystiedot

Lintulan päiväkoti

Kihokkitie 3
90150 Oulu

Ryhmien puhelinnumerot

  • Peipot p. 044 703 6874
  • Sirkut p. 050 593 8025
  • Pääskyt p. 044 703 6875
  • Joutsenet p. 0505977745

Päiväkodin johtaja 

Annukka Hulkkonen
p. 044 703 5376
annukka.hulkkonen@ouka.fi

Varajohtaja 

Liisa Ojala
p. 050 371 1365
liisa.ojala@ouka.fi

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Minna Sulasalmi 
p. 040 763 0559
minna.sulasalmi@ouka.fi

Ryhmät

Peipot 

on alle 3-vuotiaiden ryhmä. Ryhmässä on varhaiskasvatuksen opettaja sekä kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Olemme pirteitä kuin peipposet. Panostamme perushoitoon, turvallisuuteen, rajoihin, opettelemme leikkitaitoja ja laulamme paljon.

Sirkut

on alle 3-vuotiaiden ryhmä. Ryhmässä on varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Pääskyt 

on 3-5-vuotiaiden lasten ryhmä. Ryhmässä toimii kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Pääskyt kasvavat monipuolisen, ikätasolle sopivan toiminnan parissa. Leikki on meille tärkeää.

Molemmissa pienten ryhmässä on tärkeää hyvä ja toimiva kasvatuskumppanuus vanhempien kanssa. Otamme vanhempien toiveet mahdollisimman paljon toiminnassamme huomioon. Leikille varaamme runsaasti aikaa ja ohjaamme lasta omatoimisuuteen syliä ja lähellä oloa unohtamatta.
 

Joutsenet

on 3–5-vuotiaiden lasten ryhmä. Ryhmässä toimii kaksi varhaiskasvatuksen opettajaa ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Meillä on suunnitelmallista ja tavoitteellista toimintaa, jolla edistetään lapsen kasvua, kehitystä ja oppimista. Ryhmässä näkyy lapselle ominaisin tapa toimia eli leikkiminen, liikkuminen ja tutkiminen.

Päiväkotimme

Päiväkotimme sijaitsee Lintulan kaupunginosassa rauhallisella alueella lyhyen ja helpon kulkuyhteyden päässä keskustasta. Päiväkodissa on 3 lapsiryhmää.

Päiväkotimme sisätilat ovat viihtyisät ja toimivat, ja meillä on runsaasti jakotiloja, joissa lapset voivat leikkiä pienissä ryhmissä erilaisia leikkejä.

Luonto on meitä lähellä ja teemme paljon retkiä Lintulammelle. Myöskin meri on lähellä ja se toimiikin oivallisena retkikohteena isommille lapsille.

Päiväkodissamme on oma reilun kokoinen liikuntasali, jossa jokaisella lapsiryhmällä on oma liikuntavuoronsa. Ulkoliikuntamahdollisuudet ovat todella hyvät sekä kesällä että talvella. Lähialueella on hiihtolatu ja luistinkenttä, sekä yleisurheilukenttä. Piharemontti toteutettiin kesällä 2009.

Toimintasuunnitelma

Varhaiskasvatussuunnitelma

Noudatamme toiminnassamme valtakunnallista ja Oulun kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa.

 

Lintulan päiväkodin toimintasuunnitelma 2019 - 2020 (pdf)

Leikki

Punainen lanka päiväkotimme toiminnassa on leikin kunnioittaminen ja huomioiminen. Varaamme leikille runsaasti aikaa ja järjestämme erilaisia toiminnallisia leikkipisteitä joiden sisältöä vaihtelemme sopivin väliajoin.

Pienryhmätoiminta

Pienryhmätoiminta on yksi varhaiskasvatuksen keskeisimmistä toimintamuodoista. Pienryhmiä käyttämällä pyritään tukemaan lapsen yksilöllisiä oppimisvalmiuksia. Pienryhmät mahdollistavat erilaisten oppimistyylien ja oppimistavoitteiden huomioimisen toiminnassa.

Jokaisella "kotiryhmällä" on oma aikuinen. Silloinkin kun aikuinen vaihtuu, pysyy lapsiryhmä samana. Tämä helpottaa lasten tutustumista ja ryhmäytymistä.
 

             

Sijainti kartalla: Lintulan päiväkoti kartalla

 

Verkkoasioinnin sivuilla

voit mm. hakea varhaiskasvatuspaikkaa.

Kasvatuksen ja koulutuksen tietosuoja

Lapsuus-sivusto

Palvelut, terveysasiat, neuvonta, tapahtumat ja kaikki lapsiperheen tärkeät asiat yhdessä osoitteessa.

Päiväkotimme ruokalistan löydät täältä.

Katso varhaisuutiset
kuvaa klikkaamalla.

varhaisuutiset