Ajankohtaista

< Takaisin

Blogikirjoitus: Paluu tulevaisuuteen

Kaupunginjohtaja Päivi Laajala antoi tänään esityksen ensi vuoden talousarvioksi. Esityksessä oli mukana Luupin kannalta merkittävä ja monella tapaa pysäyttävä uutinen. ”Museo ja tiedekeskus Luupille ei tule uutta tilaa keskustaan ja toimiminen yhteisen katon alla jää lopullisesti vain haaveeksi”, Luupin johtaja Jonna Tamminen harmittelee. Tamminen olisi toivonut päättäjiltä rohkeutta nähdä riittävän kauaksi. Uusi rakennus olisi ollut investointi kuntalaisten hyvinvointiin ja kaupungin matkailulliseen vetovoimaan.

Tulevaisuudessa Luuppi toimii siis nykyisissä tiloissaan Myllytullissa. Toimintamahdollisuuksista pyritään tekemään niin hyvät kuin vain on mahdollista rakennusten luonne huomioiden. ” Toki päätös peruskorjauksestakin on askel eteenpäin. Se lopettaa meidän jossittelun ja vuosien odottamisen”, Tamminen kertoo. Nykyisten talojen profiilia halutaan terävöittää ja tarkempi konseptityö jatkuu yhdessä Luupin henkilökunnan ja sidosryhmien kanssa. Mahdollisuuksia on siis edelleen monia. ”Meidän tulevaisuus tehdään yhdessä teidän kanssa”, Tamminen muistuttaa.

Lue koko blogikirjoitus Paluu tulevaisuuteen Luupin blogista. 

Jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin