Ajankohtaista

< Takaisin

Blogikirjoitus: Tervetuloa kesällä meille!

Museot voidaan avata yleisölle jälleen 1.6. Museo- ja tiedekeskus Luupissa tämä tarkoittaa mm. sitä, että taiteen ystävät pääsevät näkemään taas Elle Thesleffin teokset paikan päällä Oulun taidemuseossa. Lisäksi kesäksi on rakennettu myös paljon uutta: taidemuseoon ripustetaan parasta aikaa ITE-taiteen valtakunnallista juhlanäyttelyä ja Pohjois-Pohjanmaan museossa avautuu kesäkuussa entisajan hautaustavoista kertova pienoisnäyttely.

Tiedekeskus Tietomaan kohdalla odotetaan vielä huvipuistoja ja elokuvateattereita koskevia lisätarkennuksia. ”Olemme varautumassa siihen, että Tietomaan avautuminen siirtyy kesäkuun toiselle viikolle. Se on kuitenkin selvä, että lapsiperheiden suosikkikohde avataan heti kun se on mahdollista. Silloin nähdään sekin kuka teidän porukasta ensimmäisenä uskaltaa ajaa vaijeripyörällä aulan poikki”, Luupin yleisötyönjohtaja Anna-Riikka Hirvonen iloitsee.

Vierailukohteiden aukioloajoissa on kuitenkin poikkeuksia. Osa kohteista pysyy kiinni jopa koko kesän.

Lue Anna-Riikka Hirvosen Luupin tämänhetkisistä kuulumisista kertova blogiteksti Tervetuloa kesällä meille! Luupin blogista.

Jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin