Ajankohtaista

< Takaisin

Juhlavuottaan viettävän Tietomaan kesäleirien ilmoittautuminen alkaa 7.5.

Museo- ja tiedekeskus Luuppiin kuuluvan Tiedekeskus Tietomaan kesäleirit tarjoavat jälleen mielenkiintoista ja ehkä hieman erilaista tekemistä koululaisten kesäloman ohjelmaan. Tietomaa on Suomen ensimmäinen tiedekeskus ja täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juhlavuosi on huomioitu myös kesän ohjelmistossa Parasta aikaa -leiripaketeilla. Lisäksi ohjelmassa on tietenkin jo perinteikkäät Tiedeleirit sekä Dragsters-leiri. Kesän leiriohjelma on suunniteltu 7–13-vuotiaita ajatellen.

Kesäleirit ovat kestoltaan pääosin viisipäiväisiä, ja ohjattua ohjelmaa on neljä tuntia päivässä aamu- ja iltapäiväryhmissä. Juhannusviikolla leireillään neljä hiukan pidempää päivää. Kuhunkin ryhmään sopii 24 leiriläistä.  Leiripassilla Tietomaa on kaikkine laitteineen leiriläisten käytössä aamusta iltaan aukioloaikojen puitteissa. Ohjelmassa on päivittäin lounastauko ja leiripakettiin on mahdollista sisällyttää monipuolinen lounas ala-aulan Mumin Kaffesta.

Kullekin leirille otetaan 24 leiriläistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset alkavat maanantaina 7. toukokuuta kello 8.00 osoitteessa www.kuntapalvelut.fi/luuppi. Sivuilta näkee myös varaustilanteen kunkin leirin osalta.

Tarkemmat tiedot Tietomaan kesän leireistä ja ilmoittautumisohjeet löytyy Luupin Leirit-verkkosivulta .

 

 

 

Jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin