Ajankohtaista

< Takaisin

Kesätöihin Luuppiin

Pian on taas se aika vuodesta, kun Luupin kesätyöharjoittelupaikat ovat haettavissa. Tulevana kesänä Museo- ja tiedekeskus Luuppi työllistää edellisten vuosien tapaan lähes 90 oululaista 18 vuotta täyttänyttä opiskelijaa Oulun kaupungin kuukauden kesätyöharjoittelukampanjan kautta.

Luupin Myllytullin alueen kohteet Tiedekeskus Tietomaa, Oulun taidemuseo ja Pohjois-Pohjanmaan museo tarjoavat työtä opiskelijoille asiakaspalvelutehtävissä näyttelyoppaina sekä salivalvojina.

Turkansaaren ulkomuseoon haetaan opiskelijoita muun muassa ulkoalueiden hoidon ja kunnossapidon tehtäviin, lasten pihan valvojiksi sekä asiakaspalvelutehtäviin.

Yli-Iin Kierikkikeskuksessa kesätyöntekijöitä tarvitaan ulkoalueiden kunnossapidon lisäksi avustajiksi kivikauden kylän opastuksissa ja yleisökaivausten tutkimusapulaisiksi.

Pienempiin ulkomuseoihin kuten Merimiehenkotimuseoon, Oulunsalon kotiseutumuseoon ja Pateniemen sahan museoon haetaan kesäoppaita museon avoinnapitoon sekä muihin museaalisiin tehtäviin.

Kesätyöntekijöitä haetaan kaikkien Luupin vierailukohteiden lisäksi myös taidekonservointiin.

Hakuaika kesätyöharjoitteluun on 10.2.–15.3.2020. Lisätietoa haettavista paikoista ja hakuehdoista löytyy Kesätyöharjoittelu opiskelijoille -verkkouutisesta.

Jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

 

Siirry Luupin Facebook-sivulle

 

 

 

Siirry Luupin instagram-sivulle

 

 

Siirry Luupin Twitter-sivulle

 

 

Siirry Luupin YouTube-sivulle

 

 

Siirry Luupin blogiin