Ajankohtaista

< Takaisin

Kesätyöharjoittelupaikkoja Luupissa

Luuppi tarjoaa huippukivoja kesätyöharjoittelupaikkoja tulevalle kesälle 2019! Katso kaikki avoinna olevat paikat sekä tarkemmat kuvaukset Oulun kaupungin nettisivuilta.

Tiedekeskus Tietomaassa on avoinna opasharjoittelijoiden paikkoja, joiden tehtävänä on ohjaus ja opastus teemanäyttelyissä sekä yleisen siisteyden ylläpitotehtävät.

Oulun taidemuseon taidekasvatuksen tiimissä kaivataan kesätyönharjoittelijoita tapahtumien ja oheistoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi taidemuseoon etsitään museoharjoittelijoita, joiden tehtävä sisältää asiakaspalvelutehtäviä salioppaana sekä näyttelyn valvojana. Museoharjoittelijoilta toivotaan hiusalan koulutusta tai kokemusta. Tarjolla on myös paikka taidekonservaattorin avustajana.

Pohjois-Pohjanmaan museossa museoharjoittelijoiden tehtävä sisältää asiakaspalvelutehtäviä salioppaana sekä näyttelyn valvojana.

Turkansaaren ulkomuseossa kesätyöharjoittelijat osallistuvat monenlaisiin avustaviin museotöihin, kuten ympäristönhoitoon ja siivoukseen. Oulunsalon kotiseutumuseoon ja Pateniemen sahan museoon haetaan harjoittelijoita avoinnapitotehtäviin.

Kierikkikeskuksessa kesätyöharjoittelijat pääsevät avustamaan rakentamis- ja korjaustöissä. Lisäksi avoinna on myös kivikauden oppaan avustajien ja yleisökaivausten tutkimusapulaisten paikkoja.

Jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin