Ajankohtaista Ajankohtaista

< Takaisin

Luupista elämyksiä pukinkonttiin!

Kaikissa Museo- ja tiedekeskus Luupin käyntikohteissa on kauppa. Luuppikaupat ovat vähän samanlaisia kuin me ihmisetkin – tavallisen mukavia, iloisesti yllättäviä ja sopivasti erilaisia. Näin joulun alla Luuppikaupoista löytyy oivallisia, erilaisia lahjaideoita läheisille.

Luuppilipulla voi lahjoittaa tekemistä koko vuodeksi Luupin yhdeksässä eri kohteessa. Luuppilippu on mainio lahja elämyksiä ja oivalluksia arvostavalle ystävälle tai sukulaiselle. Se kannattaa hankkia myös itselle. Luuppilipulla pääsee kaikkiin Museo- ja tiedekeskus Luupin kohteisiin, se maksaa 19 euroa ja  on voimassa vuoden ensimmäisestä käyntikerrasta. Ensi vuonna Luupissa on nähtävillä muun muassa Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa Oulun taidemuseolla koko vuoden Saisiko olla kahvia? – Arabian kahviastiastojen tarinaa kerrotaan Pohjois-Pohjanmaan museolla ja kevään korvalla avataan Tiedekeskus Tietomaassa Parasta aikaa 30-vuotisjuhlanäyttely. Ateneumin taidemuseon/Kansallisgallerian kansainväliseen näyttelykiertoon tuottama, vain New Yorkissa ja Tukholmassa esillä ollut Moderni nainen -näyttely tulee Oulun taidemuseoon kesän ajaksi. Kesällä avautuvat ovat myös Turkansaaren ulkomuseo, Pateniemen sahan museo, Oulunsalon kotiseutumuseo ja Kierikkikeskus.

Tietomaan ala-aulassa sijaitsevan Luuppikaupan valikoimiin kuuluu muun muassa tiedepakkauksia, 3D-kristallipalapelejä sekä suuren suosion saanutta taikahiekkaa ja taikamassaa.  

Taidemuseon Luuppikaupasta voi ostaa hauskoja, käytännöllisiä ja ainutlaatuisia tuotteita tyylikkäiksi lahjoiksi tai omaksi iloksesi kotiin. Uutuutena kaupassa ovat sympaattiset Mr Wattson -valaisimet ja turvalliset heijastavat kassit.

Pohjois-Pohjanmaan museon pienessä Luuppikaupassa myydään esimerkiksi pelejä, postikortteja, paperinukkeja, kirjoja ja matkamuistoja. Historiallisista aiheista tehdyt kaula- ja korvakorvakorut ovat kivoja lahjoja läheisille tai itsellesi.

Luuppikaupat ovat auki sijaintikohteensa aukioloaikoina ja niissä asioidakseen ei tarvitse ostaa pääsylippua.

www.oulunluuppi.fi


LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA