Ajankohtaista

< Takaisin

Museo herää eloon – uusi 3D-jättielokuva Tietomaassa

Tietomaan jättielokuvateatterissa pääsee nyt kuuluisan antropologin ja satojen luontodokumenttien tekijän sir David Attenboroughin seuraan taianomaiselle löytöretkelle maailmankuuluun Lontoon luonnonhistorialliseen museoon. Kun viimeiset vieraat ovat lähteneet, museon ovet on lukittu ja yö saapunut Lontooseen, David Attenborough päättää jäädä salaa museoon. Yllätyksekseen hän tapaa museon kiehtovimpia sukupuuttoon kuolleita eläimiä, jotka heräävät ihmeellisellä tavalla henkiin hänen silmiensä edessä.

Museon käytävillä kuljeskelee sapelihammaskissa, iktyosaurus ja pyöriäisdelfiini kiertelevät keskushallissa ja diplodocus käy syömässä matkaoppaamme kädestä. Muinainen petolintu haastinkotka lentelee saalista etsien, ja majesteettisen kokoinen moa käy ihmettelemässä öistä menoa.

Näiden lisäksi luvassa on vielä muitakin yllättäviä henkiinheräämisiä. Kun elokuvasalin valot himmenevät ja museo herää eloon, selviää, mitä ne ovat!

Iso-Britannia
Käsikirjoitus David Attenborough
Ohjaus Daniel M. Smith
Suomenkielinen kertoja Veikko Honkanen
Kesto 40 minuuttia.

Museo herää eloon -elokuva on ohjelmistossa 25.3.‒30.9.2019
Suomenkieliset näytökset kello 12, 14 ja 16
Englanninkieliset näytökset kello 13, 15 ja 17

Jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin