Ajankohtaista

< Takaisin

Ohjeita Tietomaan kävijöille

Tärkeää tietoa Tietomaan kävijöille

Kesän lomasesonki ja uusi huima vaijeripyörä ovat houkutelleet Tietomaahan ilahduttavan paljon kävijöitä. Koska edelleen olemassa olevan epidemiatilanteen takia Tietomaassakin on jouduttu turvautumaan erikoisjärjestelyihin kävijämäärien suhteen, kannattaa tulevien kävijöiden huomioida muutama asia.

Tietomaahan otetaan kerrallaan 300 asiakasta. Tämä tehdään siksi, että näyttelykerroksissa voitaisiin taata sopivat turvavälit kävijöiden tai perheiden välillä. Kun määrä on täynnä, seuraavat asiakkaat saattavat joutua odottelemaan hetken sisäänpääsyä. Taloon otetaan uusia asiakkaita sitä mukaa, kun edellisiä lähtee.

Elokuvateatterin istumapaikkoja on samasta syystä vähennetty, jotta katsojille on saatu järjestettyä sopivat turvavälit. Elokuva esitetään suomeksi kello 12, 14 ja 16. Englanninkielinen elokuvaesitys on tarvittaessa kello 13 ja 15.

Ruuhkaisinta Tietomaassa on kello 12-14 välisenä aikana. Siksi taloon kannattaa tulla heti kello 10 tai iltapäivällä kello 14. Tietomaassa ei valitettavasti ole käytössä ennakkolippujärjestelmää, vaan sisäänpääsy ostetaan lippukassalta. Talo on avoinna joka päivä kello 10-17.

Tietomaan näyttelykohteita desinfioidaan säännöllisesti, ja eri puolilla taloa on asiakkaiden käytössä käsidesipisteitä. Toivomme, että asiakkaat muistavat huolehtia sopivista turvaväleistä näyttelyihin tutustuessaan. Tervetuloa viettämään vauhdikas ja toiminnallinen päivä Tietomaassa!

Jakolinkki