Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kaupungin kirjastot suljettu 13.4. saakka

Kirjastot on suljettu 13.4.2020 saakka valtioneuvoston määräyksellä koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Omatoimikäyttö ei ole mahdollista. Kirjastoautot eivät aja. Pääkirjaston palautusluukku on toistaiseksi auki ympäri vuorokauden.

 

OUTI-verkkokirjasto ja eKirjasto osoitteessa outi.finna.fi ovat auki kellon ympäri. OUTI-verkkokirjastossa voi muun muassa uusia lainansa, maksaa kirjastomaksuja ja hallinnoida varauksia. Lainojen maksimiuusintojen määrä on nostettu toistaiseksi 10 uusintaan. Lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät on siirretty ja ne ovat aikaisintaan 4.5.2020. Myöhästymis- ja palautuskehotusmaksuja ei synny kiinniolon aikana.

 

eKirjastosta löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä, musiikkia, dokumentteja ja elokuvia. Palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

 

OUTI-verkkokirjaston ja e-aineistojen käyttöön tarvittavan PIN-koodin saa OUTI-verkkokirjaston Unohditko PIN-koodisi -linkin avulla asiakastietoihin kirjattuun sähköpostiosoitteeseen.

 

Kirjasto palvelee puhelimitse ja sähköpostitse. Keskitetyn asiakaspalvelun puhelinnumero on 08 5584 7337, sähköpostiosoite on info.kirjasto(at)ouka.fi. Varaa esille kirjastokorttisi kun otat yhteyttä kirjastoon.

 

Kaikki kirjaston omat ja kirjastojen tiloissa pidettävät tapahtumat perutaan 31.5. saakka. Tämä koskee myös erilaisia ryhmäkäyntejä, kirjavinkkauksia ja koulutuksia.

 

Kirjastoautojen päiväkoti-, koulu- ja palvelutalopysäkit perutaan toistaiseksi. Kotipalvelu ja Keskustan palvelukeskuksen palvelut keskeytetään toistaiseksi. 

 

Varaamo-palvelun kautta ei voi toistaiseksi varata kirjastojen tiloja ja laitteita.

Lisätietoja ouka.fi/kirjasto 

 

Jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin