Ajankohtaista

< Takaisin

Taidemuseossa pidennetyt aukioloajat ja Tyhjän tilan tanssit

Moderni nainen ja Anni Kinnunen – The Great Escape ovat nähtävillä vielä 2.9. saakka. Näyttelyn viimeisenä viikkona taidemuseo on avoinna poikkeuksellisesti pidempään 28.8.–2.9. ti–pe 9–19, la 10–20, su 11–20. Tule ja koe huikeat näyttelyt!

 

Vapaa pääsy ripustusviikoilla

Ensimmäisen kerroksen näyttelyiden purun ja uusien näyttelyiden ripustuksen aikana museo on avoinna 4.–25.9. ti–su klo 10–17. Toisen kerroksen näyttely Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa on avoinna kyseisenä aikana. Museoon on vapaa pääsy.

Tyhjän tilan tansseissa elektronista musiikkia ja valoshow

Museo on avoinna poikkeuksellisesti la 8.9 klo 17–24, jolloin vietetään Tyhjän tilan tansseja klo 19–24, jossa on luvassa ääntä, elektronista musiikkia ja valoshow. Tasku-näyttelytilassa sukelletaan modernin basso- ja klubimusiikin kautta ambientiin ja alternative-electro-danceen. Tilassa soittavat ja levyjä pyörittävät illan aikana oululaiset artistit Mikko Mäkitalo, DJ Illyana ja Cyril Awakens. Tapahtuman aikana on mahdollisuus tutustua Näytönpaikka pohjoisessa piilaaksossa -näyttelyyn. Tapahtumaan on vapaa pääsy. FB-tapahtuma.

Jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

Siirry Luupin Facebook-sivulle Siirry Luupin instagram-sivulle Siirry Luupin Twitter-sivulle Siirry Luupin YouTube-sivulle Siirry Luupin blogiin