Ajankohtaista

< Takaisin

Tervetuloa Kierikin kivikauden kylään taivaantulien loisteeseen!

Tule yöpymään omassa makuupussissasi kylän asumuksissa ja koe talviyön ja roihuavan nuotion luoma mystinen tunnelma. Talviyöpyminen toteutetaan kolmessa asumuksessa, joiden lavereilla ja lattiapaikoilla on nukkumatilaa yhteensä kolmellekymmenelle hengelle. Halutessaan voi nukkua myös ulkona tai omassa teltassa. Alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan vähintään 15 vuotta täyttäneen seurassa.

Asiantuntijaoppaat ovat kivikauden kylässä koko tapahtuman ajan, huolehtimassa asumusten nuotioista yöpymisen aikana ja valmiina vastaamaan kysymyksiin kivikaudesta.

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Halutessasi voit samalla vuokrata myös kolmen vuodenajan makuupussin ja tyynyn, jotka saat käyttöösi kivikauden kylään saavuttuasi.

Kivikauden kylän huoltorakennuksella ovat yöpymisen aikana käytettävissä WC:t, ja saatavilla on puhdasta vettä. Kylässä on ruoanlaittomahdollisuus avotulella ja yöpyjien omilla retkikeittimillä. 

Lauantaina 27.11. Kierikkikeskuksessa toteutetaan klo 10-16 myös dokumenttifilmitapahtuma ”ARKTISIA KOHTAAMISIA – UURRETTUJA KOHTALOITA”, johon on vapaa pääsy. Klo 10-16 on lisäksi mahdollista tutustua Kierikkikeskuksen arkeologiseen näyttelyyn, joten paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin. Taivaantulien yön alkukokoontumisen jälkeen näyttelyyn ei enää pääse.

Ohjelma:
16.30 Taivaantulien yön avaus keskuksen auditoriossa, opastettu kävely kivikauden kylään
17.15 Saapuminen kivikauden kylään, majoittuminen asumuksiin oppaiden johdolla
18.00 Kokon sytytys, vapaata touhuilua ja omatoimista ruoanlaittoa, yöpyminen

Poistuminen Kierikistä sunnuntaina klo 10 mennessä

Hinnat:
Osallistumismaksu: 35 € yli 12-vuotiaat, 20 € 2-11-vuotiaat, 0 € alle 2-vuotiaat
Makuupussin ja tyynyn vuokra: 10 €

Tilaisuutta tukee yhteistyökumppani Kierikki ry.

ilmoittautuminen to 25.11.21 mennessä.

Ilmoittautua voi tästä linkistä

Jakolinkki