Ajankohtaista

< Takaisin

Tiedekeskus Tietomaa avautuu yleisölle maanantaina 17.5.2021

Nähtävillä on uusi näyttely Kruuna vai klaava. Näyttelyssä sukelletaan käytännönläheisesti sattumien ja todennäköisyyksien maailmaan sekä siihen, miten ne ovat läsnä arjessamme. Niistä puhutaan, niitä ihmetellään ja niille nauretaan.

Jättielokuvateatterissa Australian villi pohjola -elokuva kuljettaa katsojat poikki Australian pohjoiskärjen. Tule mukaan eeppiselle matkalle, joka vie sinut halki maailman villeimmän alueen.

Tietomaassa on varauduttu tilojen avaamiseen katalyysipinnoituksella, joka tuhoaa mikrobeja ja viruksia pinnoilta. Katalyysipinnoite on asennettu ruiskuttamalla aine suojattavien tilojen kosketuspintoihin kuten tasoihin, oviin, kahvoihin ja painikkeisiin. Pinnoite ei näy eikä tunnu käytössä.

Tietomaa on avoinna: ma–to 9–17, pe 10–19, la–su 10–18.

Tietomaan Tiedekahvila on avoinna lounastajille ma–pe klo 11–13.

Pohjois-Pohjanmaan museo on avoinna ke–su klo 10–17. Nähtävillä on Palikka palikalta – LEGO-harrastajien kokoelmien helmiä -pienoisnäyttelyn lisäksi museon kokoelmien maalauksia esittelevä De Urbe Uloa – maalauksia Oulun kaupungista -näyttely. Museoon on vapaa pääsy!

Oulun taidemuseo pysyy suljettuna 28.5. saakka näyttelyn vaihdon vuoksi. Museossa avautuu 29.5. kansainvälinen nykytaidenäyttely SUPERNATURAL – Samassa maailmassa.

Jakolinkki