Ajankohtaista

< Takaisin

Tiedekeskus Tietomaa pysyy suljettuna 9.5. asti

Tiedekeskus Tietomaa pysyy suljettuna 9.5. asti. Vierailukohteen interaktiivisten kohteiden kosketuspintojen katsotaan olevan riski tämänhetkinen epidemiatilanne huomioiden.

Tartuntamäärät Oulun kaupungissa ovat lähteneet kasvuun, ja epidemiatilanteessa on Oulun osalta siirrytty kiihtymisvaiheeseen. Muilta osin Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alue sen sijaan on yhä epidemian perustasolla. Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä ei purkanut kokouksessaan rajoituksia ja suosituksia. Suositusten ja rajoitusten purkua katsotaan uudelleen toukokuun ensimmäisellä viikolla.

Tietomaassa on varauduttu tilojen avaamiseen katalyysipinnoituksella, joka tuhoaa mikrobeja ja viruksia pinnoilta. Katalyysipinnoite on asennettu ruiskuttamalla aine suojattavien tilojen kosketuspintoihin kuten tasoihin, oviin, kahvoihin ja painikkeisiin. Pinnoite ei näy eikä tunnu käytössä.

Tietomaan Tiedekahvila on avoinna lounastajille ma–pe klo 11–13. Käynti kahvilaan tapahtuu tällä hetkellä ainoastaan Nahkatehtaankadun puoleiselta terassilta, tornin kupeesta.

Pohjois-Pohjanmaan museo on avoinna ke–su klo 10–17. Nähtävillä on Palikka palikalta – LEGO-harrastajien kokoelmien helmiä -pienoisnäyttelyn lisäksi museon kokoelmien maalauksia esittelevä De Urbe Uloa – maalauksia Oulun kaupungista -näyttely. Museoon on vapaa pääsy!

Oulun taidemuseo pysyy suljettuna 28.5. saakka näyttelyn vaihdon vuoksi. Museossa avautuu 29.5. kansainvälinen nykytaidenäyttely SUPERNATURAL – Samassa maailmassa.

Jakolinkki