Ajankohtaista

< Takaisin

Tietomaan leirikesä 2021

Museo- ja tiedekeskus Luuppiin kuuluva Tiedekeskus Tietomaa järjestää jälleen kesäleiritoimintaa, joka tarjoaa erilaista tekemistä kesälomalle. Kesän 2021 leiriohjelma on käsittää niin Tietomaa-leirejä, Tiedeleirejä kuin Dragsters-leirinkin, mutta on ohjelmistossa jotain uuttakin. Uutuutena kesän ohjelmassa on 10–13-vuotiaille suunnattu Kitsat-leiri.

Kesän leiriohjelma kattaa ikäryhmän 7–13-vuotiaat. Leirit ovat kestoltaan viisipäiväisiä, ja ohjattua ohjelmaa on neljä tuntia päivässä. Juhannusviikolla leirit kestävät neljä päivää, mutta ohjattua toimintaa on tällöin 4,5 tuntia päivässä. Tarjolla on sekä aamu- että iltapäiväryhmiä, joissa kussakin on tarjolla 24 paikkaa. Poikkeuksena on viikolla 31 järjestettävä Tietomaa-leiri, jolloin ohjattua ohjelmaa on klo 10–14.

Leiripassilla Tiedekeskus Tietomaa on kaikkine laitteineen leiriläisten käytössä aamusta iltaan aukioloaikojen puitteissa. Kävijäkonkareillekin on jälleen uutta ihmeteltävää kolmannen kerroksen Kruuna vai klaava -näyttelyn myötä vaijeripyörää unohtamatta. Myös jättielokuva kuuluu leiriläisten ohjelmaan. Päivittäin on lounastauko, ja leiripakettiin on mahdollista sisällyttää monipuolinen lounas Tiedekahvila Tietomaasta. Lounaan voi ostaa myös päiväkohtaisesti hintaan 7,00 €.

Ilmoittautuminen leireille avataan maanantaina 10.5. klo 8.00. Ilmoittautumislinkki julkaistaan osoitteessa www.ouka.fi/oulu/luuppi/leirit viimeistään toukokuun alussa. Leirimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Peruutukset ainoastaan terveydellisistä syistä.

Tiedekeskus Tietomaa pidättää oikeudet muutoksiin. Seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä ja tämän vaikutuksia kesän 2021 ohjelmaan.

Lisätietoja numerosta 044 703 1348.

Lue lisää täältä.

Jakolinkki