Ajankohtaista

< Takaisin

Turkansaaren ulkomuseoon haetaan museolehtoria

Museolehtori vastaa Turkansaaren ulkomuseon yleisötyön suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä yhdessä koko Turkansaaren tiimin kanssa. Museolehtori on mukana suunnittelemassa ja tuottamassa pedagogisia palveluja ja yleisötapahtumia erilaisille kohderyhmille. Museolehtori on myös Luupin peda-tiimin jäsen ja osallistuu tarvittaessa vastaaviin yleisötyön tehtäviin myös museo- ja tiedekeskuksen muissa kohteissa. Tehtävien luonne vaihtelee tieteellisestä käytännölliseen ja sisältää toisinaan ilta- ja viikonlopputyötä. 

Museolehtorin työssä tarvitaan asiakaslähtöistä asennetta, luovuutta, yhteistyökykyä ja projektinhallintataitoja. Luupin pedagoginen toiminta perustuu oppimiseen tekemisen ja kokemisen kautta; haluamme innostaa oivalluksiin ja rohkaista luovuutta sen monissa muodoissa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kansatiede, etnologia, museologia, historia, kulttuurihistoria tai muu ns. museoaine tutkinnon pää- ja/tai sivuaineena katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme perehtyneisyyttä pedagogiaan, viestintätaitoja, organisointikykyä sekä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. 

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/396/2020.

Hakemukset on toimitettava 28.1.2020 klo 15.00 mennessä. 

Lisätietoja:
Yleisötyönjohtaja Anna-Riikka Hirvonen
Museo- ja tiedekeskus Luuppi
Sivistys- ja kulttuuripalvelut 
PL 53, 90015 Oulun kaupunki
+358 44 703 7451

www.oulunluuppi.fi

 

Jakolinkki

LUUPPI SOSIAALISESSA MEDIASSA

 

Siirry Luupin Facebook-sivulle

 

 

 

Siirry Luupin instagram-sivulle

 

 

Siirry Luupin Twitter-sivulle

 

 

Siirry Luupin YouTube-sivulle

 

 

Siirry Luupin blogiin